Festivalens største oplevelser

Der kommer bestemt ikke til at mangle store og uforglemmelige oplevelser i uge 34, hvor vi skyder den syvende udgave af H.C. Andersen Festivals i gang. Her guider vi dig til festivalens største oplevelser, som du ikke må gå glip af.

18. august 2019

Hvis du ikke orker at kigge vores store program med mere end 500 begivenheder igennem, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig samlet de fem største shows, koncerter og oplevelser, som du kan få i bogen under dette års H.C. Andersen Festivals. God fornøjelse!

Klokken
Onsdag, torsdag, fredag og lørdag kl. 22.00 samt fredag og lørdag kl. 23.30
Hvis der er ét show, du skal opleve til dette års H.C. Andersen Festivals, så er det Klokken. Et magisk, udendørs lysshow i Munke Mose, som blandt andet byder på Nordens største vandfontæne på hele 20 gange 45 meter, imponerende 3D-animation og dygtige dansere. Klokken er skabt af WeCreateMagic, der også stod bag lysshowet på Flakhaven i 2016. Showet Klokken tager hele familien med på en magisk rejse gennem ét af H.C. Andersens mindre kendte eventyr.

Du kan læse mere om Klokken her.

Kongens Have
Fredag kl. 16.00
Der er rig mulighed for at komme hele følelsesregistret igennem og slå sig løs til nogle af de største danske hits gennem tiden, når Mads Langer, Danser med Drenge og Rasmus Walter giver den gas til årets store festivalkoncert i Kongens Have. Med en pris på kun 139 kroner, kan du med god samvittighed invitere hele venneflokken med og glæde dig til en aften med nogle af Danmarks bedste musikere.

Læs mere om koncerten og kunstnerne og bestil dine billetter her.

De 5 Verdenshjørner
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 19.30
De 5 Verdenshjørner er en dansende rejse for hele familien fremført af Pivot Dance Company, der netop er blevet belønnet med H.C. Andersens Ærespris for sidste års festivalforestilling. I De 5 Verdenshjørner forsøger artister – sammen med publikum – at finde det femte verdenshjørne gennem betagende musik, det talte ord, innovativt akrobatik og imponerende moderne dans i interaktion med robotter og droner og akkompagneret af Odense Symfoniorkester.

Køb dine billetter til forestillingen her.

TipToe BigBand feat. Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre
Torsdag kl. 20.00
Igennem 25 år har TipToe BigBand været en aktiv del af den danske, professionelle bigbandscene. Det flotte jubilæum bliver fejret til H.C. Andersen Festivals med en stor koncert sammen med Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre. Kom og oplev et unikt sammensurium af musiske genrer, når et af Danmarks bedste bigbands spiller op til en festlig aften i selskab med dygtige – og meget forskellige – dygtige musikere.

Læs mere og køb dine billetter her.

Alt kan ske i Odenses gader og stræder
Hver dag
Norske trolde, en italiensk klovn, argentinsk akrobatik og levende statuer. Alt kan ske til årets H.C. Andersen Festivals, hvor Odenses gader og stræder kommer til at summe af liv, når vi præsenterer det største antal gadeperformances i festivalens historie – nemlig mere end 100 af slagsen. Derfor vil vi med hele vores hjerte anbefale, at du går en tur gennem Odense Centrum i løbet af uge 34 og får dig en ordentlig én på opleveren!