Fællessang åbner årets H. C. Andersen Festivals

Et af de største ’coronahits’ åbner årets H. C. Andersen Festivals, når kulturfestivalen inviterer til stor åbningskoncert med fællessang med en lang række af Danmarks største og mest folkekære sangstemmer. Sangstemmerne bliver bakket op af Odense Symfoniorkester, og du kan allerede nu sikre dig en billet til en festlig aften på hcafestivals.dk.

Steffen Brandt, Shaka Loveless, Rasmus Bjerg, Poul Krebs, Søs Fenger, Ida Corr og Kwamie Liv. Store danske kunstnere står alle på scenen, når ’Fællessang – Vi synger sammen’ søndag 22. august kl. 19.30 åbner dette års H. C. Andersen Festivals.

Åbningskoncerten foregår i Odense Koncerthus og kan både opleves søndag 22. og mandag 23. august.

Rasmus Bjerg binder koncerten sammen, mens de folkekære sangstemmer bliver akkompagneret af Odense Symfoniorkester. Hver af de syv kunstnere synger to-tre sange. Sangene er en blanding af egne og andres hits – med den fællesnævner, at du med sikkerhed kender dem og kan synge med.

”Endelig kan vi være sammen og synge sammen igen, og jeg glæder mig helt vildt til at kunne åbne festivalen med fællessang. Det er et stærkt koncept, som virkelig viste sine styrker under corona. Det at synge sammen vækker en masse glæde i os, fordi der er noget nært og varmt over konceptet, hvor man nærmest føler, at man sidder rundt om lejrbålet med de store kunstnere, så jeg ser frem til, at gæsterne fylder koncerthuset med fællessang,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm og tilføjer:

”Vi har fået samlet nogle af Danmarks bedste og mest folkekære sangere, som så får de dygtige musikere fra Odense Symfoniorkester i ryggen. Det er et set up, der har alle ingredienserne til at blive en dejlig og minderig aften – og dermed også en virkelig god start på årets H. C. Andersen Festivals. Jeg tror på, at det kan frembringe både gåsehud og en behagelig rislen ned ad ryggen.”

Billetter kan købes her.