Eventyrlig comedy i international klasse

Ligesom H.C. Andersen gjorde det gennem papirklip, eventyr og digte, serverer årets komikere skarpe observationer, værdier og fortællinger fra hverdagen med ironien som redskab til dette års H.C. Andersen Festivals.

19. august 2019

I går skød vi den syvende udgave af H.C. Andersen Festivals i gang. Det betyder også, at vi er gået ind i en uge fyldt med eventyrlig comedy i alle former. Glæd dig til skarpsindige, kække og sarkastiske betragtninger fra anerkendte og nye fremadstormende komikertalenter! Du finder også masser af Impro Comedy i festivalprogrammet, som er for dig, der elsker, at alt kan ske!

HCA Comedy Club Night: Thomas Hartmann, Jacob Taarnhøj og Lasse Madsen
Mandag kl. 20.30
På HCA Comedy Festivalens første dag er der velkendte ansigter på scenen, når den lokale komiker Olav Lundsgaard byder Thomas Hartmann, Jacob Taarnhøj og Lasse Madsen velkommen på Kulturmaskinen. Her kan du med sikkerhed opleve intelligent, skarp og sarkastisk humor fra de 3 komikere, som du måske har set til Zulu Comedy Galla, Comedy Aids eller i TV2’s Klipfiskerne.

Læs mere og køb billetter her.

HCA Comedy Show med Ruben Søltoft og Kasper Gross
Tirsdag kl. 20.00
Den karakteristiske frisure og finurlige ansigtsmimik trænger igennem selv til de bagerste rækker, når Ruben Søltoft går på scenen. Med hans motto: ”Det skal gøre ondt, for at det bliver rigtig sjovt” serverer han sjove anekdoter om egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, som du nok kan relatere til. Aftenen byder også på Kasper Gross, der formår at gøre breve fra banken, tilfredshedsundersøgelser, familiestiftelse og valg af kreditlån til latterkrampende vittigheder.

Læs mere og køb billet her.

DM I Impro Comedy
Onsdag og torsdag kl. 18.00 samt lørdag kl. 19.00

For andet år i streg kommer DM i Impro Comedy til HCA Comedy Festival, og du kan igen i år opleve begge semifinaler og selve finalen på Magasinet. Er du ikke gængs tilskuer til Impro Comedy, kan det være svært at forklare, for der er ingen regler. Du, som publikum, sætter dagsordenen for, hvad der skal ske på scenen og har indflydelse på alt fra indhold, emner, shows og selvfølgelig, hvem der løber med sejren og titlen som danmarksmester i Impro Comedy 2019.

Læs mere og køb billet her.

`Here´ - The improvised musical
Fredag kl 19.00
Here er en to-mands musical, der kommer hele vejen fra Chicago. Selvom musicalen er blevet opført over 1000 gange i 14 forskellige lande og 40 forskellige byer, er det aldrig helt den samme musical. I den improviserede musical er det nemlig publikum, der afgør temaet og designer karaktererne, som Tara og Rance ubesværet stykker sammen til et fantastisk show.

Læs mere og køb billet her.

HCA Comedy show med Mark Le Fêvre og Natasha Brock
Fredag kl. 19.00
Mark Le Fêvre gør sig mest som Jydemand på Facebook og Instagram, og nu kan du se ham live på scenen sammen med Natasha Brock. Natasha er ikke bange for at tale om det, andre ikke tør og sætter bagsiden af at være kvinde på dagsordenen. Med jokes om alt fra race til porno formår hun at fange hele publikum med hendes sjove betragtninger.

Læs mere og køb billet her.

Late night Comedy open mic
Fredag kl. 23.30
Hvis du ikke har fået nok comedy, kan du tage på Studenterhuset hvor mikrofonen slippes løs. Nye talenter og etablerede komikere folder sig ud på scenen, og har du selv lyst til at prøve kræfter med comedy, er mikrofonen din!

Læs mere her.