Eventyret fortsætter i Kunstgaden under årets H.C. Andersen Festivals

Ny Vestergade har fået sin magiske forvandling og er nu kendt som ’Kunstgaden’, hvor en lang række eventyr venter på dig. Tag med på en fortryllende rejse fyldt med kunst, kultur, musik og uforglemmelige oplevelser, hvor ALT KAN SKE.

Kunstgaden har længe været et af festivalens mest populære højdepunkter, og det er ikke uden grund. Denne gade har en helt særlig evne til at kombinere forskellige kunstformer og skabe en unik atmosfære, der indrammer hele festivalen. 

I år kan du glæde dig til en række spændende kunstudstillinger, der vil vække din nysgerrighed og inspirere dine sanser. Lad dig forføre af farver, former og fortællinger, når du bevæger dig gennem gaden. Der vil også være loppemarkeder, hvor du kan gøre dig et godt fund og få unikke skatte med hjem. 

Gallerie Rasmus vil være vært for en enestående operakoncert, der vil få selv de mest garvede musikelskere til at miste vejret.  

Men det stopper ikke der. For kunst kan også findes på de mest uventede steder. En rullende campingvognsbiograf vil køre rundt i gaden og vise eventyrlige kortfilm, der vil tage dig med til fjerne verdener og slippe fantasien løs.  

Aktiviteter for hele familien

I Kunstgaden vil der være aktiviteter for hele familien. Tag blandt andet del i alsang og lad din stemme blande sig med andre festivaldeltagere i en hjertevarmende fællessang. 

Og så er der også rig mulighed for at være kreativ. Prøv kræfter med papirklip og skab dine egne fantasifulde værker. Udforsk digtskrivningens kunst og lad ordene danse på papiret. Og hvis du nogensinde har drømt om at lære at danse tango, kan du få undervisning af dygtige instruktører, der vil guide dig trin for trin. 

Men hvad med Palle Krabbe? Han er selvfølgelig også med. Kapelmester Krabbe Junior, alias Karl Krabbe, vil spille op til fællessang for både gadedrenge og grimme ællinger. Kom og syng med og lad dig rive med af den stemningsfulde atmosfære i Kunstgaden. 

Arrangementerne er åbent for alle uanset alder, og der vil med garanti være noget for enhver smag. Læs mere her