Et unikt netværk

Vinens Verden vægter det gode netværk og at komme i dialog med andre erhvervsfolk.

14. august 2019

Vinens Verden er beliggende på Slotsgade 21 i Odense Centrum. Indehaverne er Jens Mølhede og Lars Smedegaard. Butikken bugner af vin, spiritus og chokolade. Udover den fysiske butik ejer de også nethandlen godevine.dk, hvor man kan købe et stort udvalg af deres produkter. I år er det 25 år siden butikken blev til.

- Vores største projekt lige i øjeblikket er vores 25-års jubilæum. I marts måned var det 25 år siden, at Jens Mølhede og jeg startede Vinens Verden. Det skal fejres, og det skal gøres på mange forskellige niveauer og måder. Vi har blandt andet hver 3. uge et nyt produkt i vores butik til en stærkt reduceret jubilæumspris, siger Lars Smedegaard, vinhandler i Vinens Verden.

Vinens Verden har været en del af foreningen bag H.C. Andersen Festivals de sidste fem år. De vægter at komme i dialog med de andre sponsorer.

- Vi har været med i fem år. Det er det bedste sted, man kan være sponsor i hele Odense. For os betyder det rigtig meget. Der er en masse fede aktiviteter, som vi synes er geniale, men for os er det også vigtigt, at vi kommer i dialog med alle de andre sponsorer, fordi de er potentielle kunder for os. At være sammen med de andre sponsorer og have tætte relationer, så vi er en naturlig samarbejdspartner, når det handler om vin og gaver, siger Lars Smedegaard.

Vinens Verden sørger blandt andet for gode vine til årets Vinterfest.

- Til Vinterfesten får vi sat vores signatur ved at sørge for, at det er kvalitetsvine, der skal drikkes. Det lægger vi meget vægt på, siger Lars Smedegaard.

Vinens Verden deler festivalens værdiord: Fællesskabets flertydighed.

H.C. Andersen Festivals og Vinens Verden deler én af de samme værdier, nemlig at være en del af fællesskabet. Det gælder både for deres egen virksomhed, som sælger produkter ud i hele Danmark, og når de deltager i festivalens arrangementer.

- Vi er en odenseansk virksomhed, som har base i Odense. Men vores kundeportefølje er også uden for Odense. Vi har masser af kunder i hele Danmark og også store erhvervs- og privatkunder. H.C. Andersen Festivals er et fedt fællesskab for os, fordi vi arbejder meget i netværksgrupper. Det er vigtigt at deltage i de aktiviteter, for det er der, hvor vi skaber relationer, siger Lars Smedegaard og tilføjer:

- Vi bakker op om de arrangementer festivalen holder. Den 19. august skal vi under festivalen lave en smagning, og vi har lovet at stå i en af loungerne og lave cocktails om tirsdagen. Vi skal også lave et arrangement sammen med Rikke fra Multiform og Thomas fra Pasfall om onsdagen – på den måde får vi et samarbejde med andre sponsorer og får udvidet vores netværk.

Et unik netværk

Vinens Verden sætter pris på det gode netværk, man som sponsor bliver en del af under festivalen.

- Festivalen er et fantastisk godt koncept, der på relativt få år er blevet så stor, som den er. Ikke bare i Odense og på Fyn, men i hele Danmark. Vi støtter op, både fordi der er en forretning i det, men også fordi at sådan et godt initiativ fortjener en opbakning fra alle erhvervsdrivende. Hvis vi samtidig kan gøre det og have en fed uge med nogle gode oplevelser, arrangementer og et godt netværk, så går det hånd i hånd, siger Lars Smedegaard og tilføjer:

- Det er en unik netværksgruppe, fordi sponsorerne får så mange positive oplevelser. Det er ikke bare at mødes ude på golfbanen eller til jagtselskaber. Du kan vælge og vrage. Der er så mange lækre ting. Hvis man ikke er til det ene, så er der mulighed for det andet, siger Lars Smedegaard.

Udover det gode netværk, er udviklingen af Odense også noget, der glæder Lars Smedegaard:

- Jeg elsker min by. Udover der er en forretningsmæssig indgangsvinkel til den, er jeg kun glad for at se min by blomstre, og jeg er stolt over at kunne være en lille bidrager til, at Odense bliver sat endnu mere på landkortet. Der er turbo på Odense, og det synes jeg er rigtig godt.

Lars Smedegaard glæder sig over festivalen, og ser frem til uge 34.

- Jeg glæder mig til hele stemningen, hvor alle er glade. Det er en eksplosion af oplevelser, og det at kunne mærke ens by i jubelscener. Det er så fedt og dejligt. Vi glæder os over, dels at vi selv er med i mange af aktiviteterne og understøtter dem, men også at deltage så meget som muligt og være sammen med gode mennesker og hygge os, siger Lars Smedegaard.