En eventyrlig kunstoplevelse for alle

Kom og se en række fantastiske værker, der alle har hentet inspiration fra H.C. Andersens eventyr.

22. august 2019

I den store sal i Kunstbygningen Filosoffen er de hvide vægge fyldt op med malerier og billeder. Alle har de en ting tilfælles – nemlig H.C. Andersen. Hvert værk er nemlig en fortolkning af en eller flere af H.C. Andersens forunderlige og evigt aktuelle eventyr.

”Den Censurerede Kunstudstilling” består af værker af enhver slags, og man finder således både skulpturer, malerier, tegninger og billeder i den flotte udstilling. Og der er ingen tvivl om, at udstillingens besøgende er imponeret. Langs væggene kan man jævnligt høre forundrede udbrud og interessante diskussioner om kunstens oprindelse og skabelse.

”Det var faktisk ret spændende. Jeg er ikke normalt til kunst, men udstillingen var ret interessant,” fortæller en af udstillingens besøgende, Camilla, der opmærksomt studerer hvert enkelt værk.

Kunstbygningen Filosoffen har oplevet stor interesse for udstillingen og har haft besøg af mange glade og interesserede besøgende – både unge og gamle. Værkernes røde tråd – H.C. Andersens eventyr – gør det muligt for alle at finde værker, som de kan blive opslugt af.

På udstillingen kan du til og med d. 24. august stemme på det værk, som du synes fortjener publikumsprisen. Ved at stemme deltager du selv i konkurrencen om en masse fine præmier fra det fynske byliv.

Udstillingen finder sted i Kunstbygningen Filosoffens store sal til og med søndag d. 25. august 2019.