De smukke unge mennesker: En sammensmeltning med Den Fynske Opera

H.C. Andersen Festivals og Den Fynske Opera præsenterer fire arrangementer, der fejrer skønheden og talentet hos unge operasangere. Samarbejdet, der bærer titlen "De smukke unge mennesker," vil byde på fire unikke arrangementer, som tager publikum med på en uforglemmelig musikalsk rejse.

Operapub 

Den Fynske Opera åbner dørene for et tilbagelænet, men alligevel seriøst, tilbud til en hyggelig aftenoplevelse. Dette arrangement kan bedst beskrives som de klassiske sangeres svar på karaoke, hvor studerende, glade amatører og professionelle sangere alle er velkomne til at deltage. Uanset alder og niveau er det lysten, der tæller - ikke evnen. Den Fynske Opera stiller en pianist til rådighed på dagen, som du kan øve med en time før, og så er der mulighed for at optræde med den sang eller arie, du altid har drømt om at synge. Koncerten varer ca. to timer inklusiv pause, og når sidste tone er sunget, fortsætter festen i baren.  

BEMÆRK: Billetbestilling er nødvendig via Den Fynske Opera, og billetterne er gratis. Dette arrangement er anbefalet til alle. 

Opera på åen 

Tag på en unik sejltur på Odense Å og oplev den fortryllende kombination af åens rislen og sangerindernes toner, når Den Fynske Opera og Odense Aafart går sammen om at skabe en uforglemmelig aften i naturen. Forhåbentlig vil det dejlige sensommervejr og det høje humør bidrage til en fantastisk oplevelse ved bredden. 

BEMÆRK: Billetter til dette arrangement kan købes via Odense Aafart og koster 199 kr. plus gebyr. Dette arrangement er også anbefalet til alle. 

Fællessang i Gaden  

Syng sammen med Den Fynske Opera i den hyggelige Ny Vestergade. I uge 34 vil Ny Vestergade være vært for et væld af kulturelle oplevelser, heriblandt fællessang med Den Fynske Opera. Deltag i denne festlige begivenhed og syng med på både velkendte og nye sange, når operaen inviterer til Fællessang i Gaden. Det bliver en aften fyldt med musikalsk fællesskab og hygge.  

Dette arrangement er åbent for alle, uanset alder. 

Prinsessen på ærten

’Prinsessen på ærten’ er en eventyrlig og satirisk elevforestilling fra Syddansk Musikkonservatorium af August Enna. August Enna er en anerkendt komponist kendt for sine værker baseret på H.C. Andersens eventyr. Forestillingen er en eventyr-satire med humor, lystig musik og et relevant skeptisk syn på menneskets overfladiske tankegang. Den kunstneriske leder, Ida Michael Kiberg, instruerer denne uforglemmelige forestilling.  

Dette arrangement er også anbefalet til alle. 

Alle fire arrangementer er en fejring af talentet og den magiske verden af opera. Uanset om du er en erfaren operafan eller blot nysgerrig efter at udforske denne kunstart, er disse arrangementer en enestående mulighed for at opleve operaen på forskellige måder. Sørg for at bestille dine billetter i god tid og vær klar til at blive fortryllet af musikkens og sangens skønhed. 

Læs mere om arrangementerne her.