D-A-D, Søs Fenger og TV-2 fuldender HCA Festivals’ musikprogram

Tre store, danske kunstnere står på scenen, når årets H.C. Andersen Festivals byder på endnu en musikgave – nemlig stor koncert i Kongens Have med Søs Fenger, D-A-D og TV-2 torsdag 26. august. Oven i det kan fynboerne glæde sig til masser af musik på Flakhaven og Sortebrødre Torv. Billetterne til koncerten med Søs Fenger, D-A-D og TV-2 er netop sat til salg.

Som noget helt nyt inviterer H. C. Andersen Festivals i år også til koncert i Kongens Have om torsdagen. Og her kan du glæde dig til at opleve intet mindre end Søs Fenger, D-A-D og TV-2.
Samtidig vil der fra mandag 23. august til lørdag 28. august være koncerter på Flakhaven, hvor man blandt andet kan opleve Drew Sycamore, Greta, Calby, Aksglæde, Kristian Leth og Spacemakers, mens musikteltet på Sortebrødre Torv byder på ni talentfulde og upcoming musiknavne fra torsdag til lørdag.

De nye navne fulender et musikprogram, der også byder på fredagskoncert med Queen Machine, Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen og Fyr & Flamme i Kongens Have, Vi elsker 90’erne og åbningskoncerten, hvor Steffen Brandt, Shaka Loveless, Rasmus Bjerg, Poul Krebs, Søs Fenger, Ida Corr og Kwamie Liv synger for på fællessang.

Det samlede musikprogram for en af Danmarks største kulturfestivaler glæder festivaldirektøren, der mener, at man har sammensat et program, der rammer alle.

”Jeg er først og fremmest virkelig glad for, at vi i år også kan invitere til en stor koncert om torsdagen i Kongens Have. Søs Fenger, D-A-D og TV-2 er garanti for en fantastisk aften, og det bliver fantastisk at kunne fylde Kongens Have med god musik og glade gæster både torsdag, fredag og lørdag,” siger Peter Bøgholm og tilføjer:

”Jeg er meget, meget tilfreds med festivalens samlede musikprogram, som byder på musik for alle målgrupper. Vi har en stribe af Danmarks mest folkekære sangere i spidsen for fællessang, vi har musik for de unge på Flakhaven, hvor der bliver spillet mange af nutidens radiohits, vi har ni talentfulde kunstnere på Sortebrødre Torv, vi har kæmpe 90’er-fest om lørdagen, og så har vi med koncerterne torsdag og fredag nogle af landets største kunstnere. Det er et virkelig flot og varieret musikprogram, som jeg er ret stolt af at kunne præsentere.”

Årets H. C. Andersen Festivals løber af stablen fra søndag 22. august til søndag 29. august, og det samlede program for festivalen kan ses i festivalens program for 2021 her. Her kan du holde dig opdateret og lave dit eget program. 

Fakta: Musikbilletter

Kongens Have torsdag: 

Early Bird: 399 kr. inkl. gebyr for de første 1.000 billetter (rabatkode fås ved at tilmelde sig H.C. Andersen Festivals nyhedsbrev).

Derefter 499 kr. for de resterende billetter.

Kongens Have fredag: 

Billetter kan købes på hcafestivals.dk til 419 kr. inkl. gebyr.

Musik på Flakhaven:

Gratis billetter kan bookes på hcafestivals.dk fra 5. august. Det er nødvendigt at booke billet pga. coronarestriktioner.

Kansas City’s Musiktelt på Sortebrødre Torv:

Gratis adgang og ikke nødvendigt med billetreservation.