Cirkus & Postyr

Nysgerrige børn kan prøve kræfter med teatertrylleriets verden, når Det Kongelige Teaters rullende børneunivers, Postyrium, triller rundt i landet og løfter scenetæppet for alt det forunderlige og sjove, som teatret kan.

I de flotte containere kan børn, deres forældre, skolelærere og pædagoger træde ind i en eventyrlig verden af dramatik, opera, ballet og musik. I kan bl.a. prøve at træne balletrin foran et stort spejl, som i en rigtig prøve-sal, lytte jer klogere på forskellige instrumenter fra orkestergraven, klæde jer ud i kostumer og lave jeres egne teaterstykker og meget, meget mere. I Postyrium – Det Kongelige Teaters børneunivers er der plads til fantasi og drømme – både de store og de små.

Postyrium – Det Kongelige Teaters børneunivers har besøgt udvalgte byer i hele landet siden september 2021, og siden har mere end 55.000 børn og deres voksne lagt vejen forbi den magiske teaterlegeplads.

Under H.C. Andersen Festivals 2024 er Postyrium rullet ud i Munke Mose, hvor der er masser af aktiviteter for børn og unge.