Byg fantasislotte i kæmpe LEGO-slaraffenland

Hele uge 34 fyldes ODEONs foyer med børn og barnlige sjæle, der er i fuld gang med at bygge deres helt egen version af slottet fra Klods-Hans.

21. august 2019

I ODEONs foyer mødes man af de eventyrlige stemmer fra højtaleren: ”Halehoj! Her kommer jeg! Se, hvad jeg nu har fundet. Det finder man ikke hver dag på landevejen!” Ordene stammer fra det velkendte eventyr om Klods-Hans, der på kreativ vis formår at få prinsessen, fordi han ikke er bange for at sige sin mening. Og det er netop eventyret om Klods-Hans, der er inspirationskilde til de mange LEGO-slotte, som bliver bygget i løbet af ugen.

På H.C. Andersen Festivals’ første dage er der allerede bygget mange fine slotte, og med lidt god fantasi kan man godt forestille sig Klods-Hans komme ridende ind på slottet på sin ged med en krage i hånden og mudder i lommen.

”Dur ikke, væk,” blev der sagt mange gange i det klassiske eventyr – men ikke i ODEON. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, så du og dine børn kan bygge præcist, som I har lyst til. Tag dine børn med på en fantasifuld tur, hvor I kan sætte kreativiteten løs og bygge med LEGO, mens I får fortalt den morsomme historie om Klods-Hans over højtaleren.

Byggeri-projektet er sponsoreret af LEGO® Education, der bidrager med kreativitet og leg i klasseværelser i hele verden ved at give børn en praktisk oplevelse, der motiverer til læring gennem fysiske og digitale skabelser.

Du kan bygge løs med LEGO i ODEON onsdag kl. 10.00-19.00, torsdag kl. 10.00-21.30, fredag kl. 14.00-19.00 og lørdag kl. 10.00-19.00.