Alt kan ske til H.C. Andersen Festivals

Odense centrum summer af liv i denne uge, hvor mere end 1000 gadeperformances indtager gader, stræder, plæner og pladser og inviterer dig til shows, hvor alt kan ske.

20. august 2019

”Alt kan ske”. Det er vores motto, når vi i denne uge byder på det største antal gadeperformances i festivalens historie. Gader og stræder er fyldt med fortryllende og overraskende oplevelser, så der er god grund til at lægge vejen forbi Odense City. Oplev blandt andet en magisk snedronning, et omvandrende sydamerikansk komikcirkus og en skør italiensk kuffertmand.

Clap Clap Circo Around the World
Tirsdag og onsdag kl. 14.00 og 18.00
På Gråbrødre Plads kan du i festivalugen møde argentinske Joaquin Caride og Irene Carrier fra Uruguay, der vil opføre et magisk og overraskende show sprængfyldt med cirkustricks, komediespil og magiske hulahopringe. Med Joaquin Caride og Irene Carriers strålende personligheder, imponerende energi og sydamerikanske charme kan man ikke undgå komme i godt humør.

Læs mere om det sydamerikanske cirkuspar her.

Sweet Dreams
Onsdag og torsdag kl. 18.00 samt fredag og lørdag kl. 17.00 og 19.00
Italienske Luigi Ciotta tager dig med på en rejse gennem Sukkerlandet med sit morsomme show Sweet Dreams. I skikkelse af en charmerende candyfloss-sælger jonglerer Luigi med muffins og balancerer bryllupskager på sit hoved. Men som showet skrider frem afsløres en anden og langt grimmere person: Sukkerfeen, der danser komisk striptease og laver dårlige jokes.

Læs mere om showet her.

rOdandO
Tirsdag kl. 15.00 og 17.30 samt onsdag og torsdag kl. 12.00, 15.00 og 17.00
Slå et smut forbi Flakhaven og oplev en eventyrlig og akrobatisk gadeperformance med dygtige Espuma Bruma. Se hende balancere på sin line, mens hun laver alverdens akrobatiske tricks, puster kæmpe sæbebobler og jonglerer med et væld af forskellige ting. Den fortryllende optræden kommer med garanti til at give dig smil på læben og får dig til at sige ”wow” en gang eller to.

Læs mere om Espuma Bruma og hendes flotte show her.

Mission H.C.
Fredag kl. 12.30 og 14.00, lørdag kl. 12.00 og 13.30 samt søndag kl. 12.30 og 14.00
To klovnedetektiver skal bruge din hjælp til at finde den forsvundne H.C. Andersen. Iført trenchcoats og bevæbnet med kufferter, en pibe, et forstørrelsesglas og en avis følger makkerparret i H.C. Andersens fodspor og forsøger at finde den berømte forfatter, som ikke er blevet set i mange år. Du er inviteret med på denne mystiske færd efter H.C. Andersen med både sang, dans og en masse fjollerier.

Læs mere om Mission H.C. og find ud af, hvor de optræder her.

Snedronningen
Hver dag kl. 13.00 og 15.00
I gågaden kan du møde den levende statue Snedronningen, som er fortryllende smuk og charmerende. Med smil, blink og kolde luftkys interagerer hun med både børn og voksne og får dem til at glemme deres bekymringer i et øjeblik.

Læs mere om Snedronningen her.

Hvis du ikke kan få nok af eventyrlige oplevelser, hvor alt kan se, kan vi også anbefale Living Snow Globe, Elverhøj i Vintapperstræde, Boiler Trolls og Wonder Drink.