ALT KAN SKE: Oplev et væld af sjove gadeperformances under H.C. Andersen Festivals

I løbet af H.C. Andersen Festivals kan du opleve et væld af underholdende gadeperformances, som gæster Odenses gader og stræder. Læs med her, hvor du kan blive klogere på nogle af de fantastiske kunstnere, der lægger vejen forbi festivalen i uge 34.

Vær med, når The Fire Ninja sætter fut i festivalen  
The Fire Ninjas show er sprængfyldt med energi, ild og eksplosioner. Med et udseende, der minder om det legendariske spil Mortal Kombat, står The Fire Ninja klar til at imponere med ildkugler, ildslugning og massive eksplosioner.

The Fire Ninja kan opleves frem til onsdag. Læs mere her

All Strings Attached inviterer til en poetisk performance med akrobatik  
All Strings Attached er en gadeperformance, der inviterer publikum med på en smuk og poetisk rejse, hvor vi lærer at være opmærksomme på menneskene omkring os. Med sine overraskende tricks og smukke bevægelser formår artisten Anna Krazy at imponere alle – store som små.

Du kan se All Strings Attached til og med tirsdag. Læs mere her

BOATO leverer et hæsblæsende gadeshow   
Gennem de utroligste bedrifter, der balancerer mellem idioti og stort mod, tager Andy Spigola dig med ind i en absurd verden, hvor der kun hersker ét kodeord: BOATO! Kom og oplev showet, der forener gadeteater, klovneri og artistens eget arbejde med stylter og højder.

Showet kan opleves onsdag til fredag. Du kan læse mere her

Oplev Résistes dramatiske show med linedanser og livemusik 
En linedanser på en wire oppe i himlen. Et syn, der betager, forundrer og får publikum til at holde vejret. Med en balancestang i hænderne og akkompagneret af livemusik, forsøger hun at finde fremdrift uden at falde ned.

Résiste kan opleves torsdag til søndag på Flakhaven. Læs mere her.  

Se den imponerende gadeperformance med a Suitcase Full of Surprises  
Besøg Gråbrødre Plads og få historien om Hr. og Fru Twistly, som er på vej til deres længe ventede ferie. Ægteparret må desværre fordrive deres tid på perronen, da toget er forsinket, men heldigvis har de deres store kuffert med fyldt med absurde og sjove overraskelser, som hele tiden tager nye former.

Oplev det finurlige, poetiske og imponerende show fredag til søndag. Læs mere her

Følg to klovnes fascinerende færd på festivalen 
Et par klovne og deres mærkværdige køretøj krydser veje med H.C. Andersen Festivals. Ind i mellem har de brug for en lille pause, og her deler de glædeligt ud af lidt finurligheder fra deres liv med dig.

Du kan opleve WOOW! på Flakhaven tirsdag, onsdag og torsdag. Læs mere her

Et farverigt cirkusoptrin for hele familien  
Snake Height’s Street Tales har nyfortolket H.C. Andersens eventyr og skabt en række farverige, fantasifulde optrin af gadecirkus, hvor de også løbende vil interagere med festivalens gæster.

Mød Snake Height i deres flotte kostumer og oplev deres sjove tricks, når de besøger Vestergade og Kongensgade mandag til torsdag. Læs mere her

Oplev den magiske tryllekunstner bag Traveler’s Magic Stories  
Kom og oplev, hvad den magiske tryllekunstner David tryller frem fra sin kuffert, og hør de fantastiske historier fra alle de steder, han har set.

Det magiske show kan opleves mandag, tirsdag og onsdag. Læs mere her