Nikolaj Nørlund m. Housewarming Trio

Koncert med Nikolaj Nørlund & Housewarming Trio

Nikolaj Nørlund & Housewarming Trio præsenterer albummet ‘Housewarming’, der er resultatet af et spændende musikalsk-poetisk samarbejde mellem Nørlund og forfatteren Naja Marie Aidt.

Nikolaj Nørlund startede sin solokarriere tilbage i 1996 med udgivelsen “Navnløs” med hvilken, han fortolkede digte af Michael Strunge. Siden har Nørlund høstet adskillige priser, herunder Danish Music Award for Årets producer, udgivet et hav af soloalbums og EP’er og naturligvis optrådt med egne produktioner, såvel som i samarbejde med blandt andet orkestre og bands.

Nørlund og Aidts fælles projekt begyndte efter sigende efter, at Nørlund havde inviteret Aidt til sin housewarming i København, men hun kunne desværre ikke deltage. Det endte dog med en række e mail-udvekslinger, under emnefeltet housewarming. Det nye album er resultatet af denne korrespondance, som fandt sted mellem de to kunstnere på tværs af Atlanten - Aidt bosiddende i New York og Nørlund i København. Teksterne tager hånd om det tunge såvel som det mere lette i livet. Fælles for temaerne er nemlig det, der rammer os gennem livet og alt det, vi må leve med herunder tab, kærlighed og sanseindtryk.

Pris
Forsalg: 125 kr.
Studerende: 90 kr.
Dør: 150 kr.

Arrangør: Spoken Word Festival, Studenterhus Odense og H.C. Andersen Festivals.
Støttet af: Statens Kunstfond og Odense Musikudvalg.

Alle tider er vejledende.