Parkering

Her finder du information om parkeringsmulighederne i Odense Centrum.

Parkering under festivalen

I uge 34 er Odense besøgt af mange og med et festivalområde der strækker sig over hele Odense centrum, kan det være rart med en guide til hvordan du kommer rundt i byen med bil - især som besøgende.

Vi anbefaler gratis parkering ved Dyrskuepladsen tæt ved Zoo, hvis parkering ikke er mulig i centrum. Benyt motorvejsafkørsel 52 (SV), som viser ind til Zoo. Bybusser kører ca. hvert 10. minut fra Zoo og ind mod bymidten og festivalområdet.

Parkering

I Odense Centrum og ved havnen er der mere end 4000 parkeringspladser. Odense Kommune står bag siden Odense Rundt, som er en praktisk informationsside omkring parkeringsmulighederne og aktiviteter i Odense midtby. På kortet herinde er parkeringsarealerne markeret, så du bedst muligt kan finde en parkeringsplads tæt på et arrangement eller under dit besøg - og holde dig orienteret om vejarbejde, m.v. Vi anbefaler dog at du kommer i god tid, da parkeringsarealerne ofte er hurtig optaget ved særlige begivenheder i byen.

Du kan finde siden her.

Parkering - ODEON

I den nye parkeringskælder under ODEON tilbyder Fra Gade til By den første times parkering gratis fra den 20.-27. august. Du finder indkørsel til p-kælderen via Nørregade, Thomas B. Thriges Gade og Hans Mules Gade.