Overnatning

Her på siden finder du tips til overnatning i Odense og på Fyn.

Overnatning i Odense under festivalen

Hvis du er besøgende udefra, og har brug for overnatning i Odense under festivalen, så findes der en række hoteller både i og uden for centrum.

Milling Hotels

Milling Hotels er en familieejet hotelkæde bestående af seks hoteller på landsplan. Tre af disse ligger i hjertet af Odense: Hotel Ansgar, Hotel Windsor og Hotel Plaza. Fælles for deres hoteller er at de alle er opført i smukke og klassiske bygninger, som gør det enkelte hotel unikt, men med en overordnet og opmærksom service uanset hvilket hotel du overnatter på.

De tre hoteller i Odense har en central og praktisk beliggenhed i forhold til både gågade, kulturoplevelser og banegård. Milling Hotels tilbyder desuden en række faciliteter til deres besøgende. Der lægges vægt på at alle gæster skal føle sig hjemme, hvor både atmosfære og indretning er med til at styrke dette.

Du kan læse mere om Milling Hotels og booke værelser her.

Comwell H.C. Andersen Odense

Midt i H.C. Andersens kvarter, på brostensbelagte gader i den gamle bydel, finder du Comwell H.C. Andersen Hotel. Hotellet har en central beliggenhed med gode parkeringsmuligheder og tæt på Odense Banegård.

Hotellet lægger vægt på en erfaren gæsteservice, med mulighed for vejledning omkring byen og især områdets mange kulturelle faciliteter, såsom H.C. Andersen Museet. Indretningen er inspireret af dansk design og hotellet har en række servicer, som de besøgende frit kan anvende.

Find Comwell H.C. Andersen Odense her.

Best Western Hotel Knudsens Gaard

Hotel Knudsens Gaard er en del af Best Western kæden og er et hotel som ligger cirka 2 km fra Odense centrum. Denne 3-længede gård med bindingsværk har en historie bag sig tilbage fra år 1100 og åbnede i 1955 dørene op som hotel. Stedet har en landlig idyl og hyggelig atmosfære, som både kan opleves i restauranten, på værelserne og i den brostensbelagte gårdsplads som er det første den besøgende møder.

Med løbende renovationer, tro mod stedets oprindelige historie og vision, er Hotel Knudsens Gaard blevet kendt for deres originalitet – og deres måske indflydelse på H.C. Andersens eventyr ’Den Grimme Ælling’.

Læs mere om Hotel Knudsens Gaard her.

Hotel Odeon

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter – tæt på shopping, seværdigheder, restauranter og blot et stenkast fra kongres- og kulturhuset ODEON samt museum- og oplevelsesattraktion H.C. Andersens Hus.

De forener internationale standarder med det bedste fra Fyn i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

Læs mere om Hotel Odeon her.

First Hotel Grand

First Hotel Grand er et klassisk cityhotel fra 1897. Centralt beliggende på gågaden i hjertet af Odenses og er dermed en naturlig og central del af det pulserende byliv. Kun 500 meter fra hotellet finder du både tog- og busterminal samt seværdigheder for hele familien.

På First Hotel Grand finder du Restaurant Grand og Grand Bar. Start din dag i restauranten og nyd den store og velanrettede morgenbuffet.  På Hotellet finder du også Salon, Lounge, fitnesscenter, to store sale og flere mindre mødelokaler, perfekt til både konference, selskab, fest, koncert og andre fornøjelige begivenheder. Hotellet tilbyder 8 forskellige værelseskategorier fra standard enkeltværelse til Junior Suite fordelt på 135 værelser.

Læs mere om First Hotel Grand her.