Overnatning

Her på siden finder du tips til overnatning i Odense og på Fyn.

Overnatning i Odense under festivalen

Hvis du er besøgende udefra, og har brug for overnatning i Odense under festivalen, så findes der en række hoteller både i og uden for centrum.

Milling Hotels

Milling Hotels er en familieejet hotelkæde bestående af seks hoteller på landsplan. Tre af disse ligger i hjertet af Odense: Hotel Ansgar, Hotel Windsor og Hotel Plaza. Fælles for deres hoteller er at de alle er opført i smukke og klassiske bygninger, som gør det enkelte hotel unikt, men med en overordnet og opmærksom service uanset hvilket hotel du overnatter på.

De tre hoteller i Odense har en central og praktisk beliggenhed i forhold til både gågade, kulturoplevelser og banegård. Milling Hotels tilbyder desuden en række faciliteter til deres besøgende. Der lægges vægt på at alle gæster skal føle sig hjemme, hvor både atmosfære og indretning er med til at styrke dette.

Du kan læse mere om Milling Hotels og booke værelser her.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel

Midt i H.C. Andersens kvarter, på brostensbelagte gader i den gamle bydel, finder du Radisson Blu H.C. Andersen Hotel. H.C. Andersen Hotel i Odense er et af kædens i alt 380 hoteller som er fordelt ud over hele verden. Hotellet har en central beliggenhed med gode parkeringsmuligheder og tæt på Odense Banegård.

Hotellet lægger vægt på en erfaren gæsteservice, med mulighed for vejledning omkring byen og især områdets mange kulturelle faciliteter, såsom H.C. Andersen Museet. Indretningen er inspireret af dansk design og hotellet har en række servicer, som de besøgende frit kan anvende.

Find Radisson Blu H.C. Andersen Hotel her.

First Hotel Grand

First Hotel Grand i Odense har eksisteret siden 1897 og er beliggende mellem Odense gågade og banegården. Den smukke gamle bygning gennemgik i 2008 en renovering, hvor den nuværende stil er tro mod hotellets oprindelse og historie. First Hotel Grand i Odense er et af hotelkædens 90 unikke hoteller, som hører under First Hotels der blev grundlagt i 1993.

Hotellets klassiske stil er kombineret med et moderne twist og der tilbydes blandt andet parkering, restaurant og cocktailbar samt kulturelle seværdigheder lige inden for rækkevidde.

På denne side kan du læse mere og booke værelser.

Best Western Hotel Knudsens Gaard

Hotel Knudsens Gaard er en del af Best Western kæden og er et hotel som ligger cirka 2 km fra Odense centrum. Denne 3-længede gård med bindingsværk har en historie bag sig tilbage fra år 1100 og åbnede i 1955 dørene op som hotel. Stedet har en landlig idyl og hyggelig atmosfære, som både kan opleves i restauranten, på værelserne og i den brostensbelagte gårdsplads som er det første den besøgende møder.

Med løbende renovationer, tro mod stedets oprindelige historie og vision, er Hotel Knudsens Gaard blevet kendt for deres originalitet – og deres måske indflydelse på H.C. Andersens eventyr ’Den Grimme Ælling’.

Læs mere om Hotel Knudsens Gaard her.

Campaya

Campaya Sommerhusudlejning tilbyder leje af sommerhuset i hele verden, hvis du ønsker et alternativ til hotel.

Læs mere og book dit sommerhus på Fyn her.

 

Få flere tips til dit næste ophold i Odense og på Fyn her.