Markedsføring

HER KAN DU SOM AKTØR FINDE RELEVANT INFORMATION OM MARKEDSFØRING OG DOWNLOADE GODKENDTE SKABELONER.

Retningslinjer for markedsføring af H.C. Andersen Festivals' arrangementer

Som aktør ved H.C. Andersen Festivals opfordrer vi dig til at deltage aktivt i markedsføringen af dit eget projekt. På den måde kan vi sammen skabe øget fokus på H.C. Andsersen Festivals og du kan selv være med til at fremhæve netop dit arrangement.

Stærk fælles profil

For at kunne skabe mest mulig synlighed af festivalen og dens indhold, er det vigtigt, at festivalens overordnede grafiske udtryk anvendes i alle markedsføringstiltag - også for det enkelte projekt.

Trykte materialer

H.C. Andersen Festivals yder ikke tilskud til markedsføring af enkelt-arrangementer, men i samarbejde med Vester Kopi tilbyder vi dig som aktør i festivalen særligt fordelagtige priser på bl.a. plakater, flyers, RollUp mv. Se mere her.

Hjælp til opsætning

Vester Kopi hjælper gerne med at indsætte dit materiale i festivalens skabeloner.
Pris kr. 150,- + moms inkl. én korrektur. Flg. Korrekturer kr. 50,- pr gang.
Du skal blot sende din tekst skrevet i Word og billederne som jpg eller pdf-filer til mail: doz@vesterkopi.dk

Deadline: Hvis du leverer alt materiale senest mandag i uge 33, kan det færdige materiale afhentes hos Vester Kopi fredag i uge 33. Vester Kopi modtager selvfølgelig også bestillinger løbende i uge 34. Disse behandles hurtigst muligt i den rækkefølge, de kommer ind.

Radiospots og video

Film, radiospots og lignende elektronisk markedsføring skal præsenteres med aktørnavn efterfulgt "H.C. Andersen Festivals præsenterer". På denne måde sikrer vi også på disse medieplatforme en synergi i den samlede markedsføring af festivalen og dit arrangement.

Skrifttyper

Du er velkommen til at bruge H.C. Andersen Festivals skrifttype: Exo i trykt materiale. Det er dog ikke et krav. Har du ikke den font, eller ved du ikke, hvordan man downloader en skrifttype, anbefaler vi Verdana.

Den pink farve

Koden til festivalens pink farve er:

CMYK: C: 0; M: 100; Y: 0; K: 0

RGB: R: 229; G: 0; B: 131

(CMYK er til print, RGB er til web.)


Download logo

Pink baggrund, 21.-28. august

Sort baggrund, 21.-28. august

Hvid baggrund, 21.-28. august


Download skabeloner

Herunder kan du downloade forskellige skabeloner til din markedsføring. Hvis du mangler et specifikt format er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

H.C. Andersen Festivals - bund (CMYK)

H.C. Andersen Festivals - top (CMYK)

H.C. Andersen Festivals - top (lille)

H.C. Andersen Festivals - bund (lille)

H.C. Andersen Festivals - top (stor)

H.C. Andersen Festivals - bund (stor)

Sponsorater

H.C. Andersen Festivals og komitéerne ser positivt på, at du som aktør finder flere bidragsydere og samarbejdspartnere til at støtte op om dit projekt. Dine sponsorer vil på lige vilkår med festivalens øvrige sponsorer indgå i H.C. Andersen Festivals erhvervsnetværk og blive tilbudt unikke oplevelser, netværk og eksponering afhængig af deres bidragsniveau.

Festivalsekretariatet håndterer al administration med kontraktindgåelse, billetpakke, eksponering, invitationer og fakturering direkte med sponsoreren. 85% af beløbet øremærkes dit projekt. De resterende penge er festivalsekretariatets direkte omkostninger til eksempelvis køb af billetter til billetpakker, afholdelse af sponsorarrangementer, m.m. Alle indirekte omkostninger i forbindelse med sponsoratet påtager H.C. Andersen Festivals sig.

Ved kontante samarbejdspartnere er der følgende bidragsniveauer:

  • 27.500 kr. ekskl. moms
  • 55.000 kr. ekskl. moms
  • 85.000 kr. ekskl. moms

Alle sponsoraftaler skal være indgået og underskrevet kontraktmæssigt d. 1 juni 2020. Samme deadline gælder for indlevering af sponsorlogoer, for at festivalens marketingafdeling kan nå at have disse med i marketingmaterialet.

Du er altid velkommen til at ringe til os, få rekvireret materiale og få rådgivning, m.m. på tlf.: 22 96 82 20 eller på mail: rikke@hcafestivals.dk