Opgaver

Der er mange forskellige opgaver, som skal løses under festivalen. Her på siden kan du læse mere om, hvilken type af frivilligopgaver du kan vælge.

Frivilligopgaver

Der er mange forskellige opgaver, som skal løses under festivalen. Når du søger som frivillig, har du mulighed for at angive områder, hvor du gerne vil være. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker, men vi kan ikke love noget, da vagtplanen er et stort puslespil.

I år 2019 har vi følgende områder, som du kan tilmelde dig:

1. Infostand og infopatrulje

Infostanden er festivalens centrale sted for informationssøgning. Vi forventer, at du som frivillig i infostanden er smilende og imødekommende over for festivalens gæster. Du skal her kunne svare på alskens spørgsmål om festivalen, programmet og eventuelle opdateringer og ændringer i programmet. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt godt på til opgaven. Derudover gør det ikke noget, at du kan tale engelsk, da også udenlandske turister søger information om festivalen. Når man er på vagt i Infostanden må man af og til også forvente at gå på infopatrulje rundt i byen.

2. Service

Servicegruppens opgaver kan være meget alsidige og varierende. Typisk omhandler sericevagter dog interaktion og vejledning af publikum ved aktiviteter, udbringning af materialer, praktiske opgaver, backup for andre teams etc.Servicegruppens opgaver kan også nemt overlappe andre områder såsom opsyn og optælling

3. Opsyn og optælling

Til en lang række aktiviteter skal der være opsyn og optælling, så vi kan dokumentere og kontrollerer at alt forløber efter bogen og at sikkerhedsprocedurerne bliver holdt – her er du en vigtig brik!

4. Billetscanning, billetsalg og tjek af billetter/armbånd

Vil du hjælpe med at sikre, at festivalens gæster får en god oplevelse, når en event kræver billet, så er dette opgaven for dig. Der er flere forskellige typer arrangementer, hvor der er brug for billetkontrol og garderobe. Det kan være til store events om aftenen i løbet af ugen eller til børneteater rundt omkring i byen i dagtimerne. Til nogle events vil der også være salg af billetter

5. Kongens Have

Kongens Have er vores store koncertarrangement og der skal bruges mange hænder for at vi kan give gæsterne den oplevelse de forventer. I Kongens Have er der run på og du kan forvente opgaver som billetsalg, billetscanning / tjek af billetter, opsyn, oprydning og vejledning af publikum. I Kongens Have får du for alvor følelsen af at være en del af noget større.

6. Stærk

Stærk er for dig, som trives med at tage fat og som ikke er bange for sved på panden. Arbejdet består i op- og nedtagning af udstyr, standere, flytning af møbler, hjælp til scenebygning, opstilling af stole osv. Du skal derfor kunne lide fysisk krævende arbejde, hvis du melder dig i denne gruppe.

7. Semistærk

Semistærk er vores nyeste område. Det er for dem, som også kan lide at tage fat, men som ikke kan holde til de mest fysisk krævende opgaver. Semistærk kan hjælpe stærk med de lettere fysiske opgaver, som ofte er tilkoblet stærk team.

8. VIP (bar og lounges)

Festivalen har mange støtter og sponsorer, som har gjort det hele muligt. De tilbydes et særligt område, hvor de kan mødes, tage et lille pusterum og tjekke programmet. Som frivillig i VIP-området forventer vi, at du er smilende og hjælpsom og forstår at give god service. Opgaverne i VIP er primært koncentreret til barvagter i lounges.