Åbning af Spoken19

Du er inviteret med, når Spoken19 officielt åbner årets ordfest med verbale smagsprøver fra festivalens program samt taler og bobler.

Åbning af Spoken19

Studenterhus Odense - Salen

Amfipladsen 6, 5000 Odense C

19/8, 13:30-16:30

Billet : Gratis

Årets Spoken Word Festival byder på det talte ord i mange afskygninger, de stærke fortællinger, de sungne og poetiske ord, men også historier, der fremhæver styrken i at turde udtrykke skrøbeligheden i livet.

Temaet for Spoken19 er ‘POWER’. På årets festival hyldes de stærke stemmer fra litteraturens, musikkens, poesiens og ordets verden. Der vil være rig mulighed for at dyrke toneangivende forbilleder og for at møde nye stærke stemmer, man normalt ikke hører fra. Spoken19 vil fejre modet i at turde stille sig op på scenen og fortælle sin historie og udforske nye perspektiver på verden, vi lever i. Til de forskellige talk-arrangementer vil der blive dykket længere ned i netop disse problemstillinger. Samtidig vil Spoken19 præsentere koncerter med poetiske og kompromisløse stemmer, der mixer genrer og udtryksformer på helt nye måder.

Der bliver knald på årets Spoken Word Festival, som er den 10. i rækken, når alle er inviteret til at holde ordfest i Odense. Det hele begynder med åbningsceremonien, hvor du blandt andet vil kunne høre oplæsninger fra poetry slammer Sara Rahmeh og den canadiske spoken-word artist Ian Keteku, der er fløjet over Atlanten til Odense, specielt for at optræde på Spoken19.

Desuden uddeler H.C. Andersen Festivals Rejsekammeraten, et rejselegat der gives til en flittig og dygtig studerende, som har forberedt en spændende og eventyrlig studierejse eller studieophold i udlandet. Hertil vil kulturrådmand Jane Jegind holder tale.

Arrangør: Spoken Word Festival
Støttet af: H.C. Andersen Festivals

Alle tider er vejledende.