Underholdende oplevelser for unge

Der er masser af spændende oplevelser at hente under H.C. Andersen Festivals – også for det unge publikum. Tag vennerne med til koncert med nogle af nutidens største hitmagere, nyd solen og en øl i mosen eller brug lattermusklerne til HCA Comedy Festival.

1. August 2018

Med over 500 arrangementer i uge 34 er der oplevelser for enhver smag og aldersgruppe til H.C.Andersen Festivals 2018. På denne side har vi samlet et udvalg af spændende oplevelser til dig, der ønsker en god aften i byen med vennerne, en afslappende eftermiddag i mosen, gode jokes og latterkramper til comedyshows eller en underholdende stund med den perfekte kombination af magi, lyd, lys og dans.

Hjalmer

Onsdag d. 22. august kl. 20.00

Er du til blide poptoner og tekster om livets store følelser? Så læg vejen forbi Amfiscenen onsdag d. 22. august, hvor fynskfødte Hjalmer Larsen, der er søn af Kim Larsen, gæster Odense og byder op til dans med sin dansevenlige popmusik. Hjalmer er et af de nyeste skud på stammen i den danske musikbranche, og i efteråret 2017 udkom hans første EP, som indeholdt flere hitsingler, heriblandt ”Hjem til en anden” og ”Hvis du går”.

Læs mere her.

Nobody But A Princess

Onsdag d. 22. august-lørdag d. 25. august. Ons-torsdag kl. 22.30, fre-lørdag kl. 22.30 og 23.30

Oplev magisk lys, fantastisk musik, dygtige dansere og imponerende artisteri, når phase7 performing.arts fremfører den eventyrlige forestilling Nobody But A Princess på Flakhaven. Forestillingen er en nyfortolkning af H.C. Andersens eventyr Prinsessen På Ærten og viser, hvordan eventyret ville se ud i, hvis den udspillede sig i den tid, vi befinder os i i dag. 

Læs mere her.

Den Grimme Ælling: Live lounge og koncerter

Torsdag d. 23. august-lørdag d. 25. august. Alle dage kl. 12.00 og kl. 20.00

Den Grimme Ælling indtager Munke Mose med sin live lounge og inviterer til mosehygge torsdag, fredag og lørdag. Her kan du slappe af i store sækkestole under parasoller, drikke en kold øl, nyde udsigten over den smukke å eller drible lidt bold på græsplænen. Alt sammen til tonerne af afslappende elektronisk livemusik.
Fredag aften er der koncert med det fynske rockband De Forbandede, og lørdag aften indtager den danske upcoming rapper SkyggeSiden scenen under sommerhimlen.

Læs mere om live loungen her.

Dans i Odense

Fredag d. 24. august kl. 17.00

Elsker du dans og god musik? Så tag med, når Dans i Odense holder dance battle. Her konkurrerer dansere fra nær og fjern om at blive den bedste danser og viser deres bedste moves til musik spillet af en professionel DJ. Som opvarmning til konkurrencen kan du opleve en spændende performance skabt af Hans Kristian Hannibal Bach og Urban Artz Studio, som tager udgangspunkt i H.C. Andersens univers og spilles op af elektronisk musik med lydsamplinger fra steder i Odense.

Læs mere her.

Aksglæde

Fredag d. 24. august kl. 21.00

Tag vennerne under armen og oplev fynskfødte Jacob Aksglædes bittersøde tekster og velklingende elektroniske poptoner. Aksglædes sange har floreret i æteren på flere landsdækkende radiokanaler som P3 og P6 Beat – og med god grund. Hans sange vækker følelser af sommer, kærlighed og melankoli og har et folkeligt præg, og de skæve poptoner rammer et bredt publikum.

Læs mere her.

Nelson Can

Fredag d. 24. august kl. 22.15

Hvis du er til rock akkompagneret af en sprød vokal og masser af girlpower, så tag med til koncert med Nelson Can fredag aften under åben nattehimmel. Nelson Can er en dansk rocktrio udelukkende bestående af kvinder, som har opnået bragende succes herhjemme og i udlandet. Bandet høster store roser for deres høje musikalske niveau, og deres numre er blevet spillet på nogle af de største europæiske radiokanaler som BBC 1 og BBC 6. 

Læs mere her.

Alternativ Andersen

Lørdag d. 25. august kl. 17.00

Kom og opdag H.C. Andersen i alternative nyfortolkninger. Fire odenseanske kunstnere og kulturpersonligheder har sammen skabt forestillingen Alternativ Andersen, som forener H. C. Andersens fortællinger med musikalske og litterære nyfortolkninger i en stærk visuel ramme med lys, laser, røg og stemning.
Musiker Ras Bolding opfører fire kompositioner i spændfeltet mellem elektronisk musik, klassisk musik, goth og punk inspireret af H. C. Andersens mørkeste fortællinger. Forlægger Harksen dekonstruerer H. C. Andersen i små gyserinspirerede fortællinger, og producer Bach og singer-songwriter Solsort fortolker H. C. Andersen med drømmende lydlandskaber og elegant poesi.

Læs mere her.

Thøger Dixgaard

Lørdag d. 25. august kl. 21.00

Få en forrygende koncertoplevelse med Thøger Dixgaard, der er kendt for at levere livepræstationer fyldt med glæde, smil og ægte showmanship. Thøger Dixgaard startede karrieren i det aarhusianske hiphop-ensemble Flødeklinikken, men i dag er han soloartist og beskæftiger sig med et mere poppet musikalsk univers med bløde poptoner og forførende danske tekster. Kom og hør ham give den gas på scenen med hits som ”Blød inden i” og ”Tø mig op”.

Læs mere her.

HCA Comedy Festival

Hele ugen

6 dage, 3 scener og hele 30 shows. Så meget comedy er der på programmet under H.C. Andersen Festivals i år. Der er altså rig mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse med masser af geniale jokes og gode grin i uge 34. Du kan bl.a. opleve Brian Mørk Show, Comedy Zoo Takeover, DM i Impro Comedy, HCA Comedy Club, Jan Gintberg og meget mere.

Du kan se hele comedy-programmet her.

Skal du opleve en af de fortryllende arrangementer i uge 34? Så tilføj dem til dit personlige program ved at trykke på stjernen i øverste højre hjørne af infoboksen på arrangementernes billeder.