TV-2 spiller årets eneste store udendørskoncert

Det er et af Danmarks allerbedste live-orkestre, der går på scenen i Kongens Have fredag den 24. august, når TV-2 spiller årets eneste, store udendørskoncert som en del af H.C. Andersen Festivals. Samme aften serveres der eventyrlig underholdning i form af Love Shop og århusianske Bogfinkevej.

14. April 2018

Når TV-2, som selv kalder sig Danmarks kedeligste orkester, giver koncert i Kongens Have den 24. august, bliver det alt andet end kedeligt. TV-2’s karismatiske frontfigur kommer i bedste eventyrstil til H.C. Andersen Festivals med troen på, at kærligheden overvinder alt:

”TV-2 kommer til H.C. Andersen Festivals nu som før som altid med fred. Og kærlighed. Eller rettere sagt, troen på, at kærligheden overvinder alt. Med udgangspunkt i vores sang ”Eventyr for begyndere” vil vi gerne tilslutte os H.C Andersens Festivals idéer om fællesskab og mangfoldighed, for det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom," siger Steffen Brandt.

TV-2 har været en del af den danske musikscene siden 1981, hvor Steffen Brandt hyldede ”Fantastiske Toyota”. Siden er det blandt andet blevet til 17 studiealbums og en Danish Music Awards Ærespris, som bandet vandt tilbage i 2006. 

Det er altså et af Danmarks rockkoryfæer, som publikum kan opleve for kun 118 kr. i Kongens Have fredag den 24. august. Det fylder naturligvis festivalens direktør, Peter Bøgholm, med glæde og stolthed:

”Vi er glade for, at vi til glæde for odenseanerne og festivalens øvrige gæster kan tilbyde sådan en fantastisk koncertaften til så stærk en pris. Samtidig er vi naturligvis enormt stolte over, at TV-2 spiller deres eneste store udendørskoncert i netop Kongens Have til H.C. Andersen Festivals,” siger han.

TV-2 sætter punktum for koncerten, der åbnes af det århusianske band Bogfinkevej, som sidste år spillede på Roskilde Festival og i år spiller på Smukfest. Imellem de to bands kan publikum opleve bandet Love Shop med Jens Unmack i spidsen.

Du kan købe billetter til TV-2’s eneste store udendørskoncert her på siden under program. Billetsalget åbner tirsdag den 17. april kl. 10.00.