Tiptoe Bigband feat Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre

Tiptoe Bigband spiller op til festlig aften i selskab med Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre.

Tiptoe Bigband feat Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre

Odense Koncerthus - Carl Nielsen Salen

Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C

22/8, 20:00-21:30

Billet : Fra 345 kr.

Tiptoe Bigband er et professionelt Bigband med base i Odense bestående af talentfulde musikere og komponister. Tiptoe Bigband er ikke bange for at udfordre formatet, og samarbejder ofte med mange forskellige kunstnere. Denne gang er de i anledning af deres 25-års jubilæum gået sammen med Erann DD, Viktoria Tolstoy og Sys Bjerre.

Erann DD har længe været en del af den danske musikscene, og udgav sit seneste album i 2016, som udtrykker hans følsomme, positive og funky stil, som understøttes af hans fantastiske soul-stemme.

Viktoria Tolstoy er en svensk jazzsangerinde med en krystalklar og dynamisk stemme, som har adskillige albums bag sig. Derudover har hun optrådt over hele verden, hvor hun har bjergtaget publikum med sin energi og nærvær på scenen.

Sys Bjerre har efterhånden 10 års erfaring med at stå på en scene, og har gennem tiden fået danskerne både til at grine og græde over hendes spøjse, men også smukke tekster. Kendetegnende ved Sys Bjerre er hendes ærlighed, som så tydeligt skinner igennem hendes danske tekster.

Entré:
345 kr.

Arrangør: Tiptoe Bigband
Medarrangør: H.C. Andersen Festivals

Alle tider er vejledende.