Teknisk fejl igen skyld i evakuering af ODEON

Det var endnu en gang en teknisk fejl, der var årsag til dagens evakuering af ODEON. De kommende forestillinger vil blive gennemført som planlagt.

22. August 2017

På beklagelig vis måtte ODEON igen i dag evakueres i forbindelse med den tidlige forestilling på Life’s a Fairytale. Det skete cirka en halv time inde i forestilling, da brandalarmen gik i gang.

På samme måde som ved gårsdagens evakuering var de cirka 1.500 gæster, som primært bestod af skolebørn og deres lærere, hurtigt ude, og brandfolkene kunne hurtigt konstatere, at alarmen igen i dag blev aktiveret på grund en teknisk fejl i en enkelt branddetektor.

Hos ODEON beklager man de gener, som evakueringen har medført for gæsterne.

-  Vi er rigtig ærgerlige over, at vi igen i dag har været nødt til at evakuere salen, men vi løber ingen risiko, når det kommer til sikkerhed. Vi sætter alle vores teknikere i gang umiddelbart efter forestillingen i dag for at løse problemet, siger Sara Ekknud, Kulturchef i ODEON.

Ligesom ved gårsdagens evakuering blev gæsterne hurtigt ledt ind i salen igen, da fejlet var fundet og alarmen slået fra. Alligevel ærgrer det festivaldirektør Peter Bøgholm, at det skete igen.

- Vi er kede af, at vi igen i dag blev nødt til at lægge en ufrivillig pause ind i showet på grund af evakuering. Heldigvis fandt man hurtigere fejlen i dag, så det var til mindst mulig gene. Jeg ved, at ODEON er mindst lige så ærgrelige over det, som vi er, og at de gør alt hvad de kan, for at løse problemet, siger Peter Bøgholm.

De kommende forestillinger vil blive gennemført helt som planlagt.