Steen Koerner klar med hip-hop udstilling

En urban festivaludstilling med papirklip, der udsættes for hip-hop, street-art, musik og kinesisk livsfilosofi og er inspireret af H.C. Andersen. Det er, hvad du kan opleve, når Steen Koerner i morgen åbner sin inspirerende udstilling ’Double Happiness’ til H.C. Andersen Festivals.

19. August 2018

På Jernbanegade 13, i Brandts’s lokaler, knokler Steen Koerner og hans hold med at få de allersidste detaljer og finesser på plads inden åbningen af den urbane festivaludstilling ’Double Happiness’ mandag. Der skal lige males en smule mere, lamperne skal have den helt rigtige lysstyrke, og så skal der lige ryddes op efter mange dages hårdt arbejde.

”Jeg glæder mig meget til at vise det frem for nogen. Men det er jo også lige om lidt, og vi er helt klar til i morgen,” siger Steen Koerner.

Udstillingen, som har verdenspremiere, når den åbner mandag, henter inspiration fra hip-hop-universet og kobler papirklip sammen med street art og H.C. Andersen. ’Double Happiness’ fører dig igennem et inspirerende univers, hvor du både kan opleve elementer af electric boogie, tutting dance, musik, film, fotokunst, sangtekster og papirklip – alt sammen med udgangspunkt i H.C. Andersen. Og så kan du naturligvis selv prøve kræfter med papirklip og fysisk udfoldelse.

”Jeg håber, at vi overrasker folk og viser dem, at H.C. Andersen også kan være andet end parader, tegnefilm og klassiske eventyr. Men det helt store mål er jo, at vi kan sætte tiden i stå for dem, der besøger udstillingen og give dem noget, de ikke har oplevet før. De må gerne gå ud herfra og føle sig intet mindre end forandrede,” siger Steen Koerner.

Der er fernisering på Steen Koerners udstilling ’Double Happiness’ mandag klokken 11.00, og udstillingen har åben hele ugen. Du kan Læse mere om ’Double Happiness’ her.