Rekordmange skoler vil opleve Life’s a Fairytale

Tilmeldingen til det eventyrlige show Life’s a Fairytale har været stor blandt især fynske skoler og uddannelsesinstitutioner. Så stor, at billetterne blev revet væk på blot få dage.

5. Juli 2017

For godt en uge siden modtog skoler og uddannelsesinstitutioner en invitation om gratis at opleve den enestående og magiske forestilling Life’s a Fairytale. Interessen har vist sig at være endnu større, end vi havde turdet håbe på, og på få dage har vi modtaget mere end 4.000 bestillinger.

Der var oprindeligt reserveret 1.400 pladser fordelt på forestillingerne den 21. og 22. august. Men på grund af den store interesse har vi besluttet at reservere endnu flere pladser til elever og lærere, så der nu er i alt 2.000 gratis billetter til skolerne.

- Det er vigtigt for H.C. Andersen Festivals at bidrage til at give børn og unge et indblik i H.C. Andersens univers. De må gerne være stolte af at være fra den by, han blev født og voksede op i, og derfor glæder det mig meget, at festivalen kan give så mange børn og unge denne oplevelse, endda helt gratis, siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Life’s a Fairytale giver H.C. Andersens verdenskendte eventyr liv på en ny og anderledes måde med danseverdenens superstjerner, internationale artister, digital videoscenografi og et stærkt soundtrack. Forestillingen har premiere den 20. august og vises i ODEON i uge 34, og billetpriser starter fra 80 kr. og kan købes her.

Tilmeldingen har foregået efter ’først til mølle’-princippet, og vi er nu i gang med at registrere alle henvendelser og fordele billetterne til de to forestillinger. De skoler, der har tilmeldt sig, vil blive kontaktet indenfor de næste 10 dage med svar på, om de har fået billetter.