Privacy Policy - H.C. Andersen Festivals

H.C. Andersen Festivals har cookies aktiveret på vores hjemmeside, for at kunne gemme dit personligt sammensatte program for festivalen - i den periode hvor det online program er tilgængeligt.

Vi gemmer eller anvender ikke oplysninger således, at det strider mod persondataloven, men følger udelukkende trafikken på hjemmesiden, såsom besøgstid, adfærd, mest besøgte sider, m.v. Dette gøres med henblik på løbende optimering af den besøgendes oplevelse i vores online univers.

Såfremt at du aktivt tilmelder dig festivalens nyhedsbrev, gemmer vi dine oplyste informationer for at kunne sende dig spændende tilbud eller nyheder om festivalen. Dette kan du også give os godkendelse til i købsprocessen på vores billetside, hvis du aktivt vælger dette inden du afslutter dit køb.

Festivalens konkurrencer på de sociale medier er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af det pågældende medie. Ved deltagelse i konkurrencerne accepteres afgivelse af tilladelser og informationer, som gives disse til H.C. Andersen Festivals, ikke det aktuelle medie.

Informationer indsamlet på andre platforme end hjemmesiden, f.eks. Facebook bruges udelukkende i det omfang som persondataloven tillader og som de øvrige regler fra Facebook foreskriver.

 

Konkurrencebetingelser - Nyt design af Jakobsen Export Lager 1874

Konkurrence vedrørende nyt design af Jacobsen Export Lager 1874 til HCA Festivals i samarbejde med HC Andersen Museum.

Det kan du vinde Du kan vinde fire billetter til ”Udflugt i eventyrenes smagsrige”, der finder sted på helligdagen mandag den 26. august. Én præmie med fire billetter har en værdi af 2880 dkk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Sådan er du med i konkurrencen Du deltager i konkurrencen ved at ”Synes godt om” dit favorit design, ikke denne note, om konkurrencen (LINK TIL KONKURRENCE PÅ FB)
For at tælle som deltager, skal du ”Synes godt om” dit favorit design. Du kan kun deltage med ét ”Synes godt om”.

Sådan finder vi vinderne Vi finder vinderne ved tilfældig lodtrækning blandt personer, der har ”Synes godt om”, og der opfylder betingelserne ovenfor. Vi offentliggør vinderne fredag 14. juni i Ugeavisen Odense og efterfølgende i en kommentar på statusopdateringen. Hvis du ”Synes godt om” senere end den 12. juni, tæller det ikke med i konkurrencen.
Carlsberg Danmark A/S kontakter vinderne i en privat besked på Facebook. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at tjekke dine indbakker på Facebook. Ved manglende svar inden søndag d. 18 juni vil Carlsberg Danmark A/S videregive præmien til en ny vinder. Denne nye vinder vil blive udtrukket efter samme præmisser.

Det er vigtigt at du holder øje med dine indbakker på Facebook onsdag d. 14. juni, så du ser, om du er udtrukket som vinder - ellers kan vi ikke sende billetterne til dig. Vinder du, spørger Carlsberg Danmark A/S til din mailadresse, så billetterne kan sendes til den.

Konkurrenceperioden Konkurrenceperioden løber fra den 7. juni til 12. juni 2017.

Om disse betingelser Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.
Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder at Carlsberg Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er en af vinderne.
Carlsberg Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.
Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Carlsberg Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

Disclaimer vedr. Facebook Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Carlsberg Danmark A/S, Ugeavisen Odense og HCA Festivals.

Formelt om konkurrencen Konkurrencen foregår på Facebooksiden for HCA Festivals og Ugeavisen Odense og arrangøren er Carlsberg Danmark A/S, Vesterfælledvej 100, 1799 København V.

Konkurrencen er åben for alle over 18 år med bopæl i Danmark.
Ansatte hos Carlsberg Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.
Konkurrencen er ikke købsbetinget.