Privacy Policy - H.C. Andersen Festivals

H.C. Andersen Festivals har cookies aktiveret på vores hjemmeside, for at kunne gemme dit personligt sammensatte program for festivalen - i den periode hvor det online program er tilgængeligt.

Vi gemmer eller anvender ikke oplysninger således, at det strider mod persondataloven, men følger udelukkende trafikken på hjemmesiden, såsom besøgstid, adfærd, mest besøgte sider, m.v. Dette gøres med henblik på løbende optimering af den besøgendes oplevelse i vores online univers.

Såfremt at du aktivt tilmelder dig festivalens nyhedsbrev, gemmer vi dine oplyste informationer for at kunne sende dig spændende tilbud eller nyheder om festivalen. Dette kan du også give os godkendelse til i købsprocessen på vores billetside, hvis du aktivt vælger dette inden du afslutter dit køb.

Festivalens konkurrencer på de sociale medier er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af det pågældende medie. Ved deltagelse i konkurrencerne accepteres afgivelse af tilladelser og informationer, som gives disse til H.C. Andersen Festivals, ikke det aktuelle medie.

Informationer indsamlet på andre platforme end hjemmesiden, f.eks. Facebook bruges udelukkende i det omfang som persondataloven tillader og som de øvrige regler fra Facebook foreskriver.