Prinsessen og den seje motorcykel

Magisk musik, fantastiske lysoplevelser, internationale artister og akrobater indtager i aften den store glimtende globe på Flakhaven.

22. August 2018

I aften danner Flakhaven rammen om en fantastisk oplevelse med lyd, lys, dans, sang og akrobatik på en specialbygget og meget imponerende scene. Den runde scene, som publikum kan stå hele vejen rundt om, er placeret under en kæmpestor kuppel på cirka 14 meter, som kommer til at være omdrejningspunktet for de flotte lysoplevelser i den imponerende forestilling ’Nobody but a princess’.

Men intet show uden en hovedrolle, som i år er givet til den talentfulde, unge danser Marie Schou Ovesen. 16-årige Marie var også med i sidste års show på Flakhaven og glæder sig til at spille rollen som den trodsige og rebelske prinsesse i det moderne eventyr ’Nobody but a princess’.

Årets store show på Flakhaven er en moderne fortolkning af H.C. Andersens mange prinsesseeventyr og udforsker, hvordan en ægte prinsessehistorie ville se ud i dagens Danmark. I showet tager prinsessen på en fascinerende rejse, hvor hun undervejs møder mystiske væsner, højteknologiske figurer og en særlig helt, som bliver hendes ven på vejen gennem den moderne eventyrverden. Denne særlige helt er naturligvis en prins, men den hvide hest bliver i dette eventyr afløst af en sej motorcykel.

Tag hele familien under armen og glæd dig til at blive overrasket og fascineret til det spektakulære, moderne eventyrshow.

I morgen kan du her på siden komme tættere på hovedpersonen i ’Nobody but a princess’, Marie Schou Ovesen, som vil dele sine bedste tips til H.C. Andersen Festivals store program. Stay tuned.

 

Showet ‘Nobody but a princess’ er gratis at se. Det opføres på Flakhaven første gang i aften d. 22 kl. 22:30 som generalprøve. Derefter torsdag kl. 22:30, fredag kl. 22:30 og 23:30, og til sidst lørdag kl. 22:30 og 23:30.