Prinsessen: Fællesskabet er noget helt specielt

Hovedrollen i årets store show på Flakhaven spilles af 16-årige Marie Schou. Hun er vild med det fællesskab, som H.C. Andersen Festivals bringer til byen, og hun glæder sig til at vise festivalens gæster, at H.C. Andersen også kan være moderne.

23. August 2018

Jeg er glad. Glad for at være med i showet på Flakhaven igen. Det er helt fantastisk. Jeg er med som sanger, og ærligt - showet rager igen højt op over forventningerne.

Netop H.C. Andersen Festivals er noget helt specielt. Det handler selvfølgelig om de forskellige ting, som foregår rundt omkring i byen; musik, shows, skuespillere, gadekunstnere og så videre. Men det, der fremstår mest specielt, er fællesskabet - at være sammen om at nyde en masse fantastiske ting. Det gør mig helt høj.

Jeg vil selvfølgelig anbefale alle at gå på Flakhaven og se showet "Nobody But a Princess", og så synes jeg også, at man skal gå ned på Momentum og se ”Alternativ Andersen”. Jeg medvirker i begge to.

”Nobody But a Princess” handler om en prinsesse, som er ensom. Hun er lidt anderledes i forhold den klassiske prinsesse, men hun har stærke meninger om, hvor hun vil hen med sit liv og søger en prins til at ledsage sig på hendes rejse. Jeg vil ikke afsløre mere nu, men jeg tør godt love, at det bliver kæmpe stort.

”Alternativ Andersen” er en gruppe kunstnere, som er gået sammen om at fortolke på H.C. Andersens eventyr. Jeg opfører sammen med Ras Bolding og band en række af H.C. Andersens mørkere fortællinger, som Ras har fortolket og lavet musik ud fra.

Håber, vi ses på Flakhaven og på Momentum.

Med venlig hilsen,
Marie Schou