Poetry Slam workshop

Lær at skrive performancedigte med hjælp fra Fyns bedste poetry slammere.

Poetry Slam workshop

Kulturmaskinen - Store sal

Farvergården 19, 5000 Odense C

24/8, 12:00-14:00

Billet: Gratis

Sammen med PS Fyn inviterer Spoken Word Festival til en levende Ord.Salon med denne poetry slam-workshop.

Poetry slam handler om at skrive godt og om det personlige sprog, som kan være afdæmpet eller vildt, hverdagsnært eller metaforladet, fortællende eller digtende. Poetry slam handler også om performance, om at føle sig hjemme på scenen og sikker på sin tekst. Om at føle rytmen i sproget, i sin stemme og krop, om forbindelsen til publikum. Kreativitet og gåpåmod er påkrævet, du kan møde nogle af Fyns mest erfarne poetry slammere og få gode råd til at skrive en tekst med gennemslagskraft, også overfor et publikum. Medbring gerne egne tekster, skitser eller ideer.

OBS: Billetreservation mulig, men du kan også bare dukke op i døren.

Ord.Salon er byens nye litteraturfestival, en lille festival i festivalen når Spoken18’ under årets H.C. Andersen Festivals fejrer ordet i mangfoldighed. Ord.Salon er en række arrangementer med fælleslæsning, samtaler, artist talks og workshops.

Ord.Salon er skabt af Spoken Word Festival i samarbejde med Kulturmaskinen og Odense Hovedbibliotek i et ønske om at tilbyde et rum, hvor fordybelse omkring litteraturen dyrkes, stadig med fokus på at gøre litteraturen levende som ved festivalens mange andre events.

Ord.Salon er en del af H.C. Andersen Festivals og støttes desuden af Statens Kunstfond og Odense Kommune.

Kan også opleves i Kulturmaskinen - Store sal, Brandts-området :

Fredag, 24. august kl. 09:30