Oplev Søs Fenger, Medina, mfl. i Kongens Have

Årets festivalgæster kan se frem til ikke bare én men hele to gratis koncerter i Kongens Have med store danske navne som blandt andre Søs Fenger, Medina, Xander og Infernal.

7. August 2017

Det er samarbejdet mellem Den Fynske Bladfond, Sydbank Fonden og H.C. Andersen Festivals, som gør, at musikelskere den 25. og 26. august kan komme til gratis koncerter midt i Odense. Og som publikum kan man se frem til at høre sange fra store danske kunstnere.

Fredag vil det være Søs Fenger og Nordstrøm, Back to back, Dodo and the Dodos og Infernal, der på skift indtager scenen. Lørdag er det Medina, Xander og Gulddreng, der spiller op til dans i Kongens Have.

- Jeg er rigtig glad for, at vi i år kan præsentere to gratis koncerter i Kongens Have. Det er noget vi har arbejdet hen mod længe, og vi vil gerne have, at alle musikarrangementer til H.C. Andersen Festivals bliver gratis. Der er noget helt særligt over koncerterne i Kongens Have, der virkelig kan være med til at gøre både fredag og lørdag til en fest, siger festivaldirektør, Peter Bøgholm.

Begge koncerter er gratis, men ved lørdagens skal man have downloadet den gratis pindle-app til sin telefon og fremvise app'en i døren, før man får lov at komme ind. Der vil hver aften være plads til maksimalt 10.000 gæster i Kongens Have.

Fakta

De to koncerter afvikles henholdsvis fredag den 25. og lørdag den 26. august. Ved begge koncerter lukkes der maksimalt 10.000 gæster ind ad gangen. Kongens Have vil være hegnet ind, og det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer, som i stedet kan købes på pladsen.

Fredagens program består af: Back to back, Søs Fenger og Nordstrøm, Dodo and the Dodos og Infernal.

Lørdagens program består af: Xander, Gulddreng og Medina.

Begge koncerter er gratis. Til koncerten lørdag skal man have downloadet Pindle app'en på sin telefon og vise den i døren.