Oplev en særlig udgave af Den Lille Havfrue

Børn og voksne i alle aldre kan se frem til en eventyrlig opførelse af Den Lille Havfrue ved H.C. Andersen Festivals i uge 34.

5. Juli 2017

Til dette års HCA Festivals opføres en fantastisk forestilling for alle aldersgrupper i koncerthuset. Og der bliver helt bestemt noget at glæde sig til, når H.C. Andersen Festspillene i samarbejde med HCA Festivals fremfører den helt nyskrevne musical Den Lille Havfrue.

75 musicalglade børn og unge er med i forestillingen, som akkompagneres af Odense Symfoniorkester. De mange børn og unge var med i sommermusicalen i Den Fynske Landsby, men optræder for første gang sammen med hele Odense Symfoniorkester under HCA Festivals.

Dermed går flere lokale aktører sammen om at skabe en eventyrlig oplevelse for alle aldersgrupper, og det vækker glæde hos HCA Festivals:

- Vi er meget glade for, at så kompetente, lokale kræfter har valgt at gå sammen og lave en virke-lig flot forestilling, som giver både børn og voksne muligheden for at opleve Andersens evigt aktuelle univers, som kan forstås og fortolkes af alle målgrupper, siger marketingchef, Rikke From Larsen.

Hos Odense Symfoniorkester er de også meget begejstrede for de mange børn og unge, som er med til at fremføre Den Lille Havfrue. Musikchef Finn Schumacher Symfoniorkester er ikke i tvivl om, hvorfor man skal se frem til musicalen med stor forventning:

”Man kan glæde sig til at opleve en udvidet luksusudgave af forestillingen med et stort orkester, hvor musikken bærer handlingen. Kombinationen af børnene og det store orkester gør forestillingen til noget helt særligt,” fortæller Finn Schumacher og tilføjer, at det professionelle orkester nyder at arbejde sammen med de entusiastiske børn og unge:

”Det er den umiddelbare glæde og passion, børnene bringer, som er virkelig smittende og kom-mer udover scenekanten. Børnene er et frisk pust, der bryder rammerne og gør forestillingen spillevende.”

Den Lille Havfrue kan opleves den 25. og 26. august i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus. Billetter kan købes fra 100 kr. Læs mere og køb billet her