Oplev årets P2 Kunstner til HCA Festivals

I aften kan du opleve årets P2 Kunstner 2019, Michala Petri, der sammen med DR VokalEnsemblet og skuespilleren Ghita Nørby skal opføre den prisvindende fortællingskoncert ’Nattergalen’.

22. August 2018

I denne uge blev det afsløret, at den verdensberømte blokfløjtenist Michala Petri modtager den store hæder som årets ’P2 Kunstner 2019’ i februar. Og i aften kan du opleve hende til H.C. Andersen Festivals i den fortryllende fortællingskoncert ’Nattergalen’, der har turneret verden rundt og blandt andet modtaget to tyske grammyer og to amerikanske grammynomineringer.

I den smukke fortællingskoncert vil skuespilleren Ghita Nørby guide publikum gennem eventyret som fortæller, mens Michala Petri gennem tonerne af hendes blokfløjte vil gengive nattergalens smukke stemme, der til sidst vækker den døende kejser til live. Hele den imponerende forestilling er akkompagneret af DR VokalEnsemblet, der med imponerende spændvidde synger fortællingen i otte tableauer.

’Nattergalen’ er en fantastisk smuk forestilling i verdensklasse, som du ikke må gå glip af!

 

Den prisvindende fortællingskoncert opføres den 22., 23. og 24. august kl. 19:30 i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus.

Billetter til forestillingerne kan købes her.