Nattergalen

Ghita Nørby, Michala Petri og DR VokalEnsemblet i en fantastisk, prisvindende fortællingskoncert.

Oplev H.C. Andersens eventyr om Nattergalen fortolket i en smuk koncert i Odense Koncerthus under H.C. Andersen Festivals 2018.

Skuespiller Ghita Nørby fører publikum gennem H.C. Andersens eventyr som fortæller, og Michala Petris blokfløjte er Nattergalens stemme, når DR VokalEnsemblet med imponerende spændvidde synger fortællingen i otte tableauer. Dirigent er Carsten Seyer-Hansen, kantor i Aarhus Domkirke.

Musikken til Nattergalen er skrevet af den lettiske komponist Ugis Praulins, der med sine rødder i både rock, klassisk og folkemusik har skabt en koncert af stor musikalsk variation.

Koncerten Nattergalen har modtaget to tyske grammyer og to amerikanske grammynomineringer. Den er blevet spillet over hele verden og kan nu for første gang opleves i H.C. Andersens fødeby med blokfløjtenist Michala Petri, DR VokalEnsemblet, dirigent Carsten Seyer-Hansen og fortalt af Ghita Nørby.

Priser:

Kategori A+: 325 kr.
Kategori A: 295 kr.
Kategori B: 230 kr.

Menu

Ønsker I at nyde en dejlig menu i ODEON inden forestillingen, kan dette tilkøbes sammen med billetten.

Har du allerede købt billet til forestillingen, kan du tilkøbe menuen alene via dette link.

Firmaarrangementer

Kunne du tænke dig at arrangere årets firmafest? Så kan vi tilbyde en eventyrlig oplevelse med Nattergalen og for eksempel spisning. Ring på telefon 81 72 29 22 eller send en mail til birgitte@hcafestivals.dk

Arrangør: H.C. Andersen Festivals, DR VokalEnsemblet og Lars Hannibal

Alle tider er vejledende

Kan også opleves i Odense Koncerthus - Carl Nielsen Salen, H.C. Andersen-kvarteret :

Torsdag, 23. august kl. 19:30
Fredag, 24. august kl. 19:30