Bloggerens musiske eventyr

Jeanette Hardis er kommunikations- og souschef hos det profilerede musik- og kulturinstitution Kansas City, og derfor står hendes festivalfredag i musikkens tegn.

24. August 2018

Foto: Malene Nelting

Et musisk eventyr. Det er, hvad jeg har tænkt mig at opleve til dette års H.C. Andersens Festivals. Ikke mindst fordi musikken spiller en stor rolle i mit eget aftryk under festivalen.

Det meste af fredagen kan du finde mig i Munke Mose, hvor jeg er med til at arrangere scenen Den Grimme Ælling. Her kommer der lækker live lounge musik kl. 11-13.00 - (tænk Stella Polaris, store sækkestole og fredagsstemning), hvor jeg vil chille lidt inden eftermiddagens program.

Jeg skifter nemlig musikken ud med nogle digte for en kort stund, når der er Poetry Slam i Studenterhuset. Jeg synes, det er så fascinerende, når jeg får lov til at opleve poeter fremføre deres ord, følelser og værker lige foran mig. Sikke et mod, det kræver!

Når jeg har heppet på de seje poeter, vil jeg igen drages mod musikken og kl. 20.00-22.00 vil der være rock på programmet når De Pudsige Herrer og det lokale band De Forbandede indtager scenen i mosen.

Når jeg har fri efter den sidste koncert i mosen, kan jeg lige nå op til Amfiscenen, hvor den seje, danske, kvindelige trio Nelson Can også sørger for rockmusik kl. 22.30-23.00.

Så kan jeg lige nå lysshowet på Flakhaven som afslutning på en magisk fredag inden weekenden.