Marc Facchini

Dansk/italienske sangskriver og musiker Marc Facchini og band giver koncert i Fredens Kirke.

Marc Facchini har siden 2010 været en toneangivende sangskriver i den danske folk- og rockundergrund med et nærværende og moderne take på skandinavisk sangskrivning med klare rødder tilbage til 70’ernes folke- og rockmusik. Han startede sin karriere som frontmand i orkestrene Mescalin Baby og Mother Lewinsky, inden han i 2013 lancerede sit soloprojekt. I 2018 udgav Facchini sin tredje soloplade, 'Himmelmekanik', som blev kåret blandt årets albums af Dagbladet Information, og modtog adskillige anmelderroser fra det øvrige anmelderkorps.

Med seriøsitet, humor og empati forsøger Marc Facchini at afspejle det samfund, han lever i, for at skabe musikoplevelser der giver plads til fordybelse og eftertanke. På hans seneste album ‘Ind i Evigheden’ giver han sit bud på lyden af Danmark anno 2019 ved at fylde den lyriske blender med højskolesangbogen, wikipedia-artikler, religiøse tekster, guldfisk, LSD og rykkere fra SKAT.

Uanset om han optræder solo, duo eller med sit band er koncertoplevelsen en veltilrettelagt kombination af musikalsk ekvilibrisme, teatralske virkemidler og gribende historiefortælling.

Pris
55 kr.

Arrangør: Spoken Word Festival og Fredens Kirkes Musikalske Venner
Støttet af: Statens Kunstfond, Odense Musikudvalg og H.C. Andersen Festivals.

Alle tider er vejledende.