Magiske latterkramper til HCA Comedy Festival

Et godt grin er ren magi for sjælen, og heldigvis er der rig mulighed for latterkramper til dette års H.C. Andersen Festivals. HCA Comedy Festival byder nemlig på et utal af sjove, underholdende events med gak, gøgl og fuld smæk på humoren. Vi giver dig et overblik over dem her.

8. August 2018

DM i Impro Comedy

Mandag 20. august-lørdag 25. august

Oplev nogle af de bedste danske impro-komikere til DM i Impro Comedy, som i år afholdes i Odense som en del af H.C. Andersen Festivals. Her dyster talentfulde impro-grupper om, hvem der er sjovest, når manuskriptet er lagt på hylden, og hvem der er bedst til at stable et underholdende show på benene via improvisation og interaktion med publikum. Det er en unik chance for at opleve komik, der når langt ud over scenekanten, og for at være med til at vælge de næste danmarksmestre.
Semifinale 1 afholdes mandag 20. august kl. 21.15, og semifinale 2 afholdes tirsdag 21. august kl. 21.15. Finalen bliver holdt lørdag 25. august kl. 18.30.

Læs mere her.

I Dårligt Selskab Med H.C. Andersen

Tirsdag 21. august-torsdag 23. august. Alle dage kl. 20.00

H.C. Andersen bliver taget under kærlig behandling af improteateret Det Dårlige Selskab. Med impro-teater, gak, gøgl og sort humor nyfortolker de H.C. Andersens eventyr og viser hans historier og figurer fra helt nye, uudforskede vinkler. Det bliver politisk ukorrekt, lige på og hårdt – og ikke mindst spontant. Det, der sker i dag, sker ikke i morgen.

Læs mere her.

HCA Comedy Club Show

Onsdag 22. august og torsdag 23. august kl. 18.30. Fredag24. august kl. 21.15

Trænger du til et godt grin sammen med vennerne, kæresten eller familien? Så tag med til HCA Comedy Club Show, hvor tre dygtige stand-up komikere skaber en fortryllende aften med god stemning, geniale jokes og utallige latteranfald.

Onsdag 22. august kan du opleve Jacob Wilson, Morten Wichmann og Brian Mørk. Læs mere her.

Torsdag 23. august optræder Steen Molzen, Jakob Svendsen og Mikkel Klint Thorius. Læs mere her.

Fredag 24. august er det Lasse Rimmer, Molly Thornhill og Heino Hansen, der indtager scenen. Læs mere her.

Anne Bakland: Hvorfor er det altid mig?

Torsdag 23. august kl. 17.00

Føler du dig indimellem ramt af sort uheld, hvor det virker som om, at intet går din vej? Du ved, de der tarvelige dage, hvor alting går imod dig – og kun dig? Du støder lilletåen mod et bord, kommer for sent til bussen, stiller dig i den langsomme kø i supermarkedet, får en parkeringsbøde – og du spørger dig selv: ”Hvorfor er det altid mig?”. Så er du ikke alene. Komiker Anne Bakland kender det så godt, at hun har skrevet et helt stand-up show om det, og det får du chancen for at opleve torsdag til HCA Comedy Festival. 

Læs mere her.

Det Store Dirty Show

Torsdag 23. august kl. 18.30

Er du til sjofle jokes? Så tag med til Det Store Dirty Show, som bevæger sig langt ned under bæltestedet med frække jokes om pik og patter, og alt hvad man kan bruge dem til. Til showet slipper komikerne Valdemar Pustelnik og Steen ”Nalle” Nielsen deres sjofelheder løs og leverer deres mest saftige, slibrige og pinlige jokes. Vi kan garantere, at der ikke bliver lagt fingre imellem.

Læs mere her.

Comedy Zoo Takeover

Torsdag 23. august kl. 21.15

Kom og vær med, når Comedy Zoo gæster Odense under H.C. Andersen Festivals. Comedy Zoo er en legendarisk stand-up comedy-klub, som siden sin åbning i 1993 har spillet en central rolle i det danske stand-up miljø, og som har lagt scene til alt fra open-mic og impro comedy til klubaftener og store one-man shows. Nu kommer klubben til Odense, hvor de tre erfarne komikere og medejere, Dan Andersen, Anders Fjelsted og Thomas Hartmann, indtager comedyscenen og viser, hvad Comedy Zoo har at byde på.

Læs mere her.

Late Night Comedy Open Mic

Torsdag 23. august kl. 23.00. Fredag 24. august og lørdag 25. august kl. 23.30

Når mørket sænker sig, slipper HCA Comedy Festival mikrofonen fri og inviterer til comedy-afterparty. Her kan du opleve håbefulde humorister, nye talenter og etablerede komikere folde sig ud på slap line, og har du mod på det, kan du prøve dine egne komikeregenskaber af på scenen. 

Læs mere her.

Den Ugentlige Podcast

Fredag 24. august kl. 18.30

Hver uge mødes komikerne Mikkel Klint Thorius og Jacob Wilson i et køkken på Christianshavn, hvor de tryller sjove jokes frem ud fra vigtige og uvigtige begivenheder og alverdens konspirationsteorier. I uge 34 har de skiftet køkkenet på Christianshavn ud med en scene i Odense under HCA Comedy Festival, og det giver dig en enestående mulighed for at overvære liveoptagelsen af Den Ugentlige Podcast. Tag med – det bliver sjovt.

Læs mere her.

Andre latterfremkaldende arrangementer

Derudover kan du også opleve Afdøde Danskere, Brian Mørk Show, Carsten Eskelund: Noget af en aften, Conrad Molden: Work in Progress, Fjelles Fodboldfjol, Flyverskjul, Den Dumme Dumme Quiz, Den Hvide Lektie, Jacob Taarnhøj Testshow, Jakob Svendsen: Selvtillid, Lille Torsdag, Sofie Flykt: Træt, Sig Det Er Løgn og mange flere.

Lyder arrangementerne spændende? Så tilføj dem til dit personlige program ved at trykke på stjernen i øverste højre hjørne af infoboksen på arrangementernes billeder.