Mads Langer, Danser med Drenge og Rasmus Walter

Kom til et brag af en koncert, hvor der er garanti for at komme hele følelsesregisteret igennem, men også at få kridtet danseskoene.

Mads Langer, Danser med Drenge og Rasmus Walter

Kongens Have

Østre stationsvej/Jernbanegade, 5000 Odense C

23/8, 16:00-23:00

Billet : Fra 139 kr.

Mads Langer
Mads Langer er manden bag internationale hits som "3AM", ”Fact-Fiction”, ”You’re Not Alone”, "Heartquake”, ”Elephant”, ”Tunnel Vision” og mange flere fantastiske numre. Mads Langer er efterhånden en erfaren herre, som har udgivet hele fem album og spillet over 400 koncerter i ind- og udland de seneste fem år, samt vunder diverse prestigefyldte priser for sin musik.

Der er dermed lagt op til en skøn aften i selskab med Mads Langers sprøde stemme og dybfølte tekster, som rammer de fleste lige i hjertekulen.

Danser med Drenge
Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og har spillet et utal af koncerter. Danser med Drenge har et stærkt tag i deres publikum, som blandt andet skyldes Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerups tekster helt ud over scenekanten.

Med 13 albums har Danser med Drenge selvsagt mange sange i deres repertoire, men særligt hitsene ”Hvor længe vil du ydmyge dig?”, ”Aldrig undvære dig”, ”Er der nogen i himlen?” og ”En dejlig morgen” hører til blandt favoritterne.

Rasmus Walter
Rasmus Walter er efterhånden et veletableret navn på den danske musikscene, hvor han med sine ærlige, poetiske tekster formår at indfange de følelser, som er svære at sætte ord på.
Rasmus Walter har fire albums bag sig, som blandt andet indeholder hitsene ”Dybt vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”, som er blevet spillet flittigt i radioen. Mon ikke, at du kan nynne med på nogle af dem?Entré:
139 kr. inkl. gebyr
Dørene forventes at åbne kl. 16.00.
Første band forventes at gå på kl. 17.45.
Kom i god tid da der kan være kø ved indgangen.

Praktiske informationer:
Hvad må IKKE medbringes på pladsen:
Ingen former for stole
Mad og drikkevarer
Paraplyer
Kameraudstyr
Dyr
Tomme vandflasker o.lign.

Mad og drikke:
Det er muligt at købe mad og drikkevarer på pladsen, også vegetarisk.

Betaling i baren:
Du kan i alle barer betale med kontanter og kort. Ingen MobilePay.

Handicap:
Der forefindes handicaptoiletter og -podie på pladsen. Desuden er der placeret bænke med ryglæn forbeholdt gangbesværede forskellige steder på pladsen.

Børn under 5 år fri entré.

Vi gør opmærksom på, at arrangementet filmes vha. droner.

Arrangør: H.C. Andersen Festivals
Støttet af: Sydbank Fonden

Alle tider er vejledende.