Kreative kræfter skaber fortryllende oplevelser

Under H.C. Andersen Festivals i uge 34 kommer Odense til at bugne med eventyrlige oplevelser. Programmet byder på alt fra teater, dans og musik til kunst, comedy, foredrag, leg og læring. Der er derfor noget for enhver smag og aldersgruppe. Det kan vi både takke vores mange medarbejdere og frivillige for samt festivalens fantastiske aktører, som i høj grad bidrager til at skabe en eventyrlig uge til H.C. Andersen Festivals.

22. Juli 2018

I år har vi mange unge kreative kræfter, der hver er med til at skabe en uforglemmelig festival, og som byder ind med eventyrlige events. Vi giver dig et overblik over dem her:

Det Eventyrlige Telt 

Mandag d. 20. august kl. 14.00

Tag med på et sandt sanseeventyr, når frivillige studerende fra University College Lillebælt slår dørene op til Det Eventyrlige Telt. Det Eventyrlige Telt er et oplevelsestelt for børn med fysisk eller psykisk nedsat funktionsevne, hvor børnene får mulighed for at sanse og opleve H.C. Andersens univers og fortællinger på en måde, som de aldrig har prøvet før.

Der er forskellige sanseaktiviteter og sansestimuli, så alle kan være med – uanset graden af funktionsnedsættelse.

Læs mere her.

Eventyrmosen 

Lørdag d. 25. august kl. 14.00

Studerende fra HF Innovation og Medier forvandler Munke Mose til en eventyrlig oase og nyfortolker dine favoritfortællinger af H. C. Andersen. Du kan lytte til DJ’ens sprøde toner i eventyrloungen, grine hysterisk til eventyrcomedy og deltage i en magisk FIFA-turnering. Du kan også låne en levende bog i det menneskelige bibliotek eller lære at lave piruetter sammen med den tapre tinsoldats balletdanserinde.

Læs mere her.

Alternativ Andersen

Lørdag d. 25. august kl. 17.00

Kom og opdag H.C. Andersen i alternative nyfortolkninger. Fire odenseanske kunstnere og kulturpersonligheder har sammen skabt forestillingen Alternativ Andersen, som forener H.C. Andersens fortællinger med musikalske og litterære nyfortolkninger i en stærk visuel ramme med lys, laser, røg og stemning.

Musiker Ras Bolding opfører fire kompositioner i spændfeltet mellem elektronisk musik, klassisk musik, goth og punk inspireret af H.C. Andersens mørkeste fortællinger. Forlægger Harksen dekonstruerer H. C. Andersen i små gyserinspirerede fortællinger, og producer Bach og singer-songwriter Solsort fortolker H. C. Andersen med drømmende lydlandskaber og elegant poesi.

Læs mere her.

Skal du opleve en af de spændende arrangementer til H.C. Andersen Festivals i uge 34? Så tilføj dem til dit personlige program ved at trykke på stjernen i øverste højre hjørne af infoboksen på arrangementernes billeder.