Kreativ på kommando med Pede B & Mads Korsgaard

Mød Rapper Pede B og forsker Mads Korsgaard der kobler mekanismer fra freestylerap sammen med kreativitetstænkning og forskning.

Kreativ på kommando med Pede B & Mads Korsgaard

Odense Designakademi

Ørstedsgade 28 , 5000 Odense C

21/8, 12:30-14:00

Billet : Gratis

Fuldt booket
Kom og bliv klogere på, hvad der konkret sker i hjernen, når vi dyrker kreativiteten, og hvad vi kan gøre for at få den til at blomstre.

Pede B har med en titel som Danmarks mest vindende freestylerapper helt styr på at tænke kreativt på kommando, men også på rekordtid.
Mads Korsgaard er psykolog og cand. psych samt konsulent med speciale i innovation og kreative processer. Sammen har de to skrevet bogen “Aktivt kreativ - Udnyt freestylemekanismerne”, som foredraget vil tage udgangspunkt i.
Det umage makkerpar dykker ned i menneskets evne til at tænke kreativt, både i forbindelse med freestylerapperens lynhurtige tankegang, forfatterens snørklede skriveprocesser og den almene menneskelige evne til at løse hverdagens udfordringer. Alle disse måder at tænke på udspringer nemlig af samme kreative "opskrift”. Foredraget vil kigge ind under motorhjelmen i forhold til de teknikker og kreative værktøjer, som mange tekstforfattere benytter.

Man vil ikke komme ud fra foredraget som nyslået freestylerapper, men I vil være blevet gjort klogere på, hvordan I selv kan anvende mekanismer fra freestylerap til selv at være kreativ på kommando. En vigtig kompetence i både uddannelse og på arbejdsmarkedet.

Aktiviteten er forbeholdt skoler med billetreservation.

Anbefalet alder: 8.-,9.- og 10. klasse

Medvirkende: Pede B & Mads Korsgaard

Arrangør: Spoken Word Festival og Odense Designakademi
Støttet af: H.C. Andersen Festivals

Alle tider er vejledende.