HCA Festivals ansætter stærk sekretariatschef

Festivalsekretariatet bliver styrket med nye ressourcer fra årsskiftet i form af en sekretariatschef.

21. December 2017

Fra årsskiftet kommer festivalsekretariatet under forøgelse, når Karin Buhl Slæggerup bliver ansat som sekretariats- og udviklingschef. Karin skal være med til at folde festivalens vækststrategi ud og styrke det internationale aftryk på festivalen.

De sidste par år har hun haft en central placering i den succes, som Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad har opnået. Som partnerskabs- og udviklingschef for Aarhus 2017, har Karin været med til at opnå flotte resultater, og hendes arbejde fortsætter nu hos H.C. Andersen Festivals, hvor hun skal hjælpe med at udfolde vækststrategien og styrke internationaliseringen af festivalen.

”Det tiltaler mig enormt meget, at H.C. Andersen Festivals har ambitioner om at vokse - og med de flotte resultater, festivalen har opnået indtil nu, står den på et stærkt og sundt fundament. Interessen for H.C. Andersen er kæmpe stor - også i udlandet - så jeg glæder mig til at udfolde festivalens vækststrategi og styrke det internationale aftryk på festivalen. Det bliver spændende at være med på den næste rejse for H.C. Andersen Festivals,” siger Karin Buhl Slæggerup.

Det festivalens direktør, Peter Bøgholm, der har ansat den nye sekretariatschef, og han glæder sig af flere grunde:

”Jeg er super glad for, at vi har kunne tiltrække Karin. Hun har en meget, meget stærk profil, som helt sikkert vil styrke og udvikle festivalen. For at kunne indfri vores vækststrategi skal vi både have ledelseskræfter ind i organisation, ligesom vi skal blive bedre til at tiltrække internationale kunstnere, hvilket blandt andet skal sikres gennem finansiering fra fonde. Alle de kompetencer har Karin vist som partnerskabs- og udviklingschef for Aarhus 2017,” siger Peter Bøgholm.

Festivalsekretariatet glæder sig til at byde Karin velkommen på holdet!