Udflugt i eventyrenes smagsrige

En enestående og sanselig totaloplevelse for alle sanser med madkunst af højeste klasse.

Udflugt i eventyrenes smagsrige

H.C. Andersens Hus

Bangs Boder 29, 5000 Odense C

25/8, 18:30-20:30

Billet: Fra 720 kr.

Få ledige billetter
Paraply, fuglebur og et langbord er blot nogle få af ingredienserne, når kok og iscenesætter Mette Martinussen byder på en eventyrlig madrejse, der appellerer til alle sanser. Sammen med tre stjernekokke og en række performere vækkes eventyrene til live i en magisk iscenesættelse hvor skuespil, lys, lyd, dufte og smag går op i en uforglemmelig og sanselig totaloplevelse i og omkring Lotzes Have, H.C. Andersens Hus og Bangs Boder. Vinmenu er inkluderet.

Dele af oplevelsen foregår udendørs og gæsterne bør derfor klæde sig efter dette.

Iscenesættelse:Mette Martinussen
Mette Martinussen er en ener på den danske gastronomiske scene. I over 15 år har hun skabt sanselige totaloplevelser med udgangspunkt i madens univers. Senest har hun dette forår iscenesat en udgave af Thomas Vinterbergs Festen på Teater Republique.

Mad:
Thomas Pasfall – Restaurant Pasfall
Ofte omtalt som Odenses bedste bud på den første Michelin-stjerne er Thomas Pasfall garanti for velsmag, kvalitet og stor præcision i tilberedningen. Gourmetkokken har om nogen formået at fusionere det fynsk-franske med stilsikker gourmetmad som slutresultat.

Peter Yung Worth Jacobsen, Årets kok 2017
Peter Yung Worth Jacobsens evner i et køkken har bragt ham rundt i verden, og det har samtidig bragt verden ind i hans køkken og kulinariske udtryk. I Danmark har han arbejdet på gourmet-restauranter som Falsled Kro, Paustian og Geist, mens han de senere år, trods sin unge alder, har været køkkenchef på Restaurant Kanalen og Llama.

Jacob Burmølle-Jensen – Restaurant Vår
Ny nordisk med kant. Kokkereret kompromisløst og samtidig båret af en filosofi om bæredygtighed.
Jacob Burmølle-Jensen har været turen rundt på stjernerestauranter som londonske Pied a Terre og københavnske Kadeau, inden han for blot få måneder siden vendte hjem og åbnede Restaurant Vår i Odense. Allerede nu står det klart, at han er et af de mest spændende navne på den odenseanske restaurantscene.


Pris: 720 kr.

Arrangør: H.C. Andersens Hus
Støttet af: H.C. Andersen Festivals

Alle tider er vejledende.

Kan også opleves i H.C. Andersens Hus, H.C. Andersen-kvarteret:

Torsdag, 24. august kl. 18:30
Lørdag, 26. august kl. 18:30