Grumpy Old Men

Tre fortællere udlægger med stor humor alderdommens velsignelser og udfordringer.

De tre fortællere Jens Peter Madsen, Gravers Graversen og Carl Erik Lundgaard beretter underfundigt om alderdommens genvordigheder.

Jens Peter Madsen er en gammel kending i det odenseanske fortællemiljø, og i det nye show “Grumpy Old Men”, som her har danmarkspremiere, får han følgeskab af Gravers Graversen og Carl Erik Lundgaard. Det kan kun blive morsomt og meget underholdende når Danmarks tre mest rynkede og lune mandlige fortællere går sammen om at udlægge alderdommens velsignelser og udfordringer. Som de selv siger, er det som om omgivelserne giver dem kortere og kortere snor, jo ældre de bliver. Det forstår de ikke. Deres tiltagende eftertænksomhed og sunde langsommelighed mødes af utålmodighed og deres kærlighed og fordybelse af irritation. Det er ikke nemt at være en mand i sin bedste alder, og det kan være svært altid at bevare optimismen og det gode humør. Men heldigvis har de humoren, og det er den, som de gnavne gamle mænd skal underholde os med denne aften.

Vi glæder os til at blive revet med af de tre fortælleres sjove og underfundige univers og ikke mindst at grine med og af “Grumpy Old Men.”

Pris:
Forsalg: 75 kr.
Dør: 90 kr.
Studerende: 50 kr.

Arrangør: Spoken Word Festival

Alle tider er vejledende