Find vej

Her kan du finde gode tips til at komme rundt i Odense under festivalen.

En by - mange oplevelser

I uge 34 er Odense besøgt af mange og med et festivalområde der strækker sig over hele Odense centrum, kan det være rart med en guide til hvordan du kommer rundt i byen - især som besøgende.

 

Ruteplanlæggeren

Find vej er din hjælp under festivalen, når du skal navigere rundt mellem arrangementerne. Odense Kommune står bag Ruteplanlæggeren, som er en liveapp der guider dig rundt i Odense, uanset om du er i bil, på cykel eller gåben.

Herinde kan du holde dig opdateret om ændringer i trafikken og blive omdirigeret ved vej- og byggearbejde. Du kan også indtaste din nuværende placering og herfra blive guidet hen til det arrangementssted eller område, som du ønsker at besøge.

Du kan finde Ruteplanlæggeren her

 

Kom rundt med bus

Har du brug for at komme rundt i Odense med bus? Så kan du finde information, priser og køreplaner på Fynbus' hjemmesiden her - inklusiv information om gratisbusserne i Odense midtby. Disse hedder 10C (centrum) og 10H (havnen) og kører kortere ruter, hvor du kan stige af og på gratis.

FynBus tilbyder, i samarbejde med DSB, billig transport tur/retur fra dette års H.C. Andersen Festivals. Du kan købe billet via appen FynBus Mobilbillet eller på FynBus´ webshop her. Billetterne sættes i salg den 9. august og koster 59 kr. pr. billet. Billetten giver dig endvidere ret til at rejse tur/retur til H.C. Andersen Festivals - uanset hvor på Fyn du rejser fra.

Billetten er gyldig hele dagen, dog ikke i natbusser/-tog (med mindre dette er angivet på billetten). Billetten gælder både hos DSB og FynBus inden for FynBus´ takstområde. Gratisreglen med børn gælder ikke eventbilletten, tilligemed at der ikke er eventbilletter til børn.

 

Infostande i uge 33 og 34

Under H.C. Andersen Festivals etablerer vi infostande i gågaden, hvor du kan få svar på generelle spørgsmål omkring festivalen, hente dagsprogrammer, flyers, m.v. Under festivalen i 2018 er der to infostanden, som du kan besøge, hvis du skulle få brug for det. Nedenfor finder du adresse samt åbningstider for dem begge.

Infostand - Vestergade 51(den gamle Monki butik)

Uge 33:

Mandag - søndag kl. 10.00-18.00

Uge 34:

Mandag - lørdag kl. 10.00-22.00

Søndag kl. 10.00-18.00

Infostand - Bangs Boder 28 (HCAsouvenirs) 

Uge 33

Lukket 

Uge 34:

Mandag  -  fredag kl. 11.00-17.00 

Lørdag  -  søndag kl. 10.00-14.00