Eventyr for hele familien

Der er masser af spændende oplevelser i vente for børn, barnlige sjæle og hele familien, når H.C. Andersen Festivals i uge 34 forvandler Odense til en eventyrlig oase.

13. August 2018

Festivalprogrammet er spækket med gode tilbud til aktive børnefamilier og barnlige sjæle. Vi har samlet et udvalg af dem her:

Byg Et Eventyr Med LEGO® Education

Søndag d. 19. august-søndag d. 26. august. Alle dage kl. 10.00

Under H.C. Andersen Festivals inviterer ODEON indenfor til et kreativt LEGO-værksted for børn og barnlige sjæle. Her kan I slippe fantasien løs og bygge med klodser på livet løs sammen med andre byggeentusiaster. Ideen er, at alle gæster samarbejder om at bygge én kæmpe fælles figur med udgangspunkt i et eventyr, og i år skal figuren tage udgangspunkt i H.C. Andersens mindre kendte fortælling Den store søslange. Kom og byg med på den kæmpestore søslange i et fantasifuldt fælles byggeprojekt.

Læs mere her.

Byens Børn På Eventyr

Søndag d. 19. august-søndag d. 26. august. Alle dage kl. 10.00

Byens Børn På Eventyr er en udstilling lavet af børn fra hele Odense. På udstillingen kan du se kostumer, billeder, rekvisitter og andre spændende genstande, som børnene har skabt med udgangspunkt i H.C. Andersens eventyr Tommelise. Kom og få et indblik i børnenes unikke, fantasifulde verden og kreative kompetencer.

Læs mere her.

Derfra Min Verden Går

Mandag d. 20. august kl. 10.00

Tag familien med på opdagelse i et eventyrligt træ. Træet er et interaktivt træ plantet af kunstnergruppen Piger og Drenge, og det giver jer mulighed for at opleve H.C. Andersens eventyr Fyrtøjet på en helt ny, anderledes måde. Træet er nemlig så stort, at du kan gå ind i det. Inde i træet kan du se hunde med øjne så store som tekopper, møllehjul og Rundetårn, alt imens eventyret udfolder sig i rummet.

Læs mere her.

Den Stygge Andungen

Fredag d. 24. august kl. 12.00. Lørdag d. 25. august kl. 12.00 og kl. 14.00

Den Stygge Andungen er en magisk danseforestilling for hele familien. Forestillingen handler om svaneungen, der voksede op i en andegård og kæmpede for at finde ud af, hvor den egentlig hørte til, og historien fortælles af en talentfuld danser og en indlevende fortæller. Sammen luller de dig ind i eventyrets fortryllende verden og giver dig en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere her.

Havets sfære

Fredag d. 24. august og lørdag d. 25. august kl. 19.00 og 22.00. Søndag d. 26. august kl. 14.00

Har du altid drømt om at møde en havfrue? Så grib chancen under dette års festival. Fredag til søndag kan du være heldig at støde på den smukke havfrue, når hun triller gennem byens gader i sin magiske kugle. Hun er dukket op fra havet for at sende et smil, hilse på festivalgæsterne og se menneskenes besynderlige verden. Hvis du kommer forbi havfruen, så prøv at trykke på den røde knap på hendes havkugle og se, hvordan glimmer og havvæsener danser og glimter omkring hende. Det er ren magi.

Læs mere her.

Andre fortryllende aktiviteter for hele familien

I kan også glæde jer til Ønskeærtens Værksted, De Eventyrlige Lege, Magisk Børnekunst På Filosoffen, Teater Transportable, Klovn På Jagt Efter Latteren, I H.C. Andersens Fodspor og Rainbow Ballet.

Skal du opleve en af de spændende arrangementer for hele familien? Så tilføj dem til dit personlige program ved at trykke på stjernen i øverste højre hjørne af infoboksen på arrangementernes billeder.