Et af festivalens hyggeligste pusterum

Igen i år er Ny Vestergade forvandlet til H.C. Andersen festivals’ kunstområde. Her er kunsten, musikken og de kulturelle oplevelser i centrum. Du kan blandt andet besøge gallerier, opleve udendørs events eller blot sidde og nyde områdets gode stemning.

23. August 2018

Kunstgaden er alle dage fyldt med underholdning fra morgen til aften for både børn og voksne.

Hver dag er der underholdning i gaden for børn med Palle Krabbe, og Gallerie Rasmus i Ny Vestergade 9 er indrettet som café med kunst af forskellige kunstnere på væggene. Derudover har gallerierne i gaden selvfølgelig åbent og har forskellige aktiviteter på programmet.

Ned langs gaden finder du også sofaer, hvor du for eksempel kan sidde med en kop kaffe fra Koffi Boys, et godt glas vin fra H.J. Hansen, en bornholmsk is fra Kjærstrup eller noget mexicansk streetfood fra den grønne campingvogn.

”Kunstgaden kan en masse ting. Den giver folk en masse aha-oplevelser, og det er en af festivalens muligheder for at opleve en hyggelig og intim stemning. Der er masser af kunst at kigge på og rig mulighed for at høre musik og deltage i fællessang,” siger Peter Rasmus Lind, indehaver af Gallerie Rasmus.

I løbet af ugen er der forskellige indslag med morgenyoga, musik, sang, fortællinger, opera m.m. Om aftenen kan du bl.a. finde koncerter og foredrag i hyggelige Ny Vestergade.

Fællesspisning på lørdag

På lørdag i tidsrummet 19.00-21.00 forvandles Ny Vestergade til et hyggelige fællesspisningsområde, hvor der opstilles borde og stole ned ad gaden. Her kan du medbringe din egen aftensmad og nyde den i godt selskab med folk fra nær og fjern.