En musikbuffet uden lige

Der er rig mulighed for musikalske oplevelser til dette års festival – uanset din musikstil. Programmet byder nemlig på alt lige fra rock, pop og folk over jazz og hiphop til metal, opera og hybridgenrer.

30. Juli 2018

Som inspiration har vi samlet et lille udvalg af de mange musikalske oplevelser, du har i vente i uge 34. De fremgår i kronologisk rækkefølge.

Dansk-brasiliansk gadekoncert

Tirsdag d. 21. august og torsdag d. 23. august. Begge dage kl. 13.00 og 14.00.

Odenses gader fyldes op med farver, glæde og eksotiske rytmer, når Renato Martins & Kai Steengaard Percussion Duo spiller gadekoncert. Duoen er et nyt dansk-brasiliansk world/jazz-samarbejde mellem to verdensklassemusikere med rødder i brasiliansk og klassisk musik. Renato Martins er percussionist, Cirque du Soleil-artist og en sand mester i loopstation, og Kai Stensgaard er international kendt marimbasolist med sin helt egen teknik.

Læs mere her.

Opera i Kunstgaden

Tirsdag d. 21. august til fredag d. 24. august. Alle dage kl. 16.00.

Hvis du er vild med opera, så skal du besøge Kunstgaden i Ny Vestergade i uge 34. Her vil to dygtige og veloplagte sangere og en pianist fra tirsdag til fredag forskønne gaden med flot operasang. Vi stiller stole op og står klar med en bar, så du kan sidde og nyde både den skønne udendørs koncert og et glas vin eller en øl. Kom gerne i god tid, hvis du vil sidde ned – arrangmenterne plejer nemlig at være aldeles velbesøgt. 

Hjalmer

Onsdag d. 22. august kl. 20.00

Er du til blide poptoner og tekster om livets store følelser? Så læg vejen forbi Amfiscenen onsdag d. 22. august, hvor fynskfødte Hjalmer Larsen, der er søn af Kim Larsen, gæster Odense og byder op til dans med sin dansevenlige popmusik. Hjalmer er et af de nyeste skud på stammen i den danske musikbranche, og i efteråret 2017 udkom hans første EP, som indeholdt flere hitsingler, heriblandt ”Hjem til en anden” og ”Hvis du går”.

Læs mere her.

Band Battle

Torsdag d. 23. august kl. 14.00

Torsdag forvandles Munke Mose til en sitrende musikalsk oase, når dette års Band Battle løber af stablen. Band Battle er en musikkonkurrence, hvor talentfulde odenseanske gymnasiebands dyster om at ramme den helt rette sprog-, rytme- og tonemagi og kæmper om titlen som det mest talentfulde band. 

Læs mere her.

Den Grimme Ælling: Live lounge

Torsdag d. 23. august-lørdag d. 25. august. Alle dage kl. 12.00 og kl. 20.00

Den Grimme Ælling indtager Munke Mose med sin live lounge og inviterer til mosehygge torsdag, fredag og lørdag. Her kan du slappe af i store sækkestole under parasoller, drikke en kold øl, nyde udsigten over den smukke å eller drible lidt bold på græsplænen. Alt sammen til tonerne af afslappende elektronisk livemusik.

Læs mere her.

TV-2, Love Shop og Bogfinkevej

Fredag d. 24. august kl. 16.00

Det bliver et brag af en fest, når Kongens Have fredag d. 24. august danner rammen om intet mindre end tre koncerter med store danske navne: TV-2, Love Shop og Bogfinkevej. 

TV-2 har været en stor del af den danske musikscene siden 1981, og de har leveret utallige hits gennem tiden som fx ”Fantastiske Toyota”, ”Bag duggede ruder” og ”Kys Bruden”. Bandet er derudover kendt som et af landets absolut bedste live-orkestre, og deres optræden i Kongens Have er deres eneste store udendørs koncert i år. Så snyd ikke dig selv for en unik mulighed for at opleve TV-2.

Bogfinkevej er et aarhusiansk band, der er forholdsvist nyt på den danske musikscene. Bandet består af tre talentfulde unge rappere med flair for melodiøse rytmer, og de har et helt eventyrligt mix af folkelighed, legende rap-harmonier og skarpe tekster. 

Love Shop er en dansk pop/rock-gruppe. Gruppen blev dannet i 1986, og i spidsen står et af landets mest karismatiske sangere, Jens Umack.

Læs mere her.

Thøger Dixgaard

Lørdag d. 25. august kl. 21.00

Få en forrygende koncertoplevelse med Thøger Dixgaard, der er kendt for at levere livepræstationer fyldt med glæde, smil og ægte showmanship. Thøger Dixgaard startede karrieren i det aarhusianske hiphop-ensemble Flødeklinikken, men i dag er han soloartist og beskæftiger sig med et mere poppet musikalsk univers med bløde poptoner og forførende danske tekster. Kom og hør ham give den gas på scenen med hits som ”Blød inden i” og ”Tø mig op”.

Læs mere her.