Double Happiness - workshop for skoler

Hip-hop møder H.C. Andersen i kreativ workshop, hvor klassen udforsker kunsten og deres egne udtryk.

Double Happiness - workshop for skoler

Jernbanegade 13

Jernbanegade 13, 5000 Odense C

22/8, 12:00-14:30

Billet: Gratis

Fuldt booket
H.C. Andersen ville både synge, danse og skrive. I løbet af sit liv tog han også andre kunstneriske udtryk i brug, for eksempel papirklippet.

Udstillingen Double Happiness er en ægte H.C. Andersen-hip-hop-hybrid af papirklip, street-art, dans, musik og kinesisk livsfilosofi. I forbindelse med udstillingen inviteres skoleklasser ind til interaktiv workshop under kyndig ledelse af kunstnerne Steen Koerner og Joakim Hjejle, der har hver deres ekspertise indenfor hip-hop-genren. Her skaber eleverne deres eget produkt og går på opdagelse i den urbane kunst.

Praktisk:
Vi starter med at besøge udstillingen og tale om oplevelsen. Sammen med klassen defineres derefter et tema, som vi arbejder med i dagens workshop, og eleverne bliver præsenteret for de forskellige udtryk, de kan arbejde med; papirklip, dans, musik, tekster. Opgaven er at samle alle bidrag og elementer til et fælles produkt. Workshoppen slutter af med præsentationen af produktet, som bliver en hybrid mellem en forestilling og en udstiling, hvor alle har skabt noget individuelt eller sammen, der indgår i et hele.

Læringsmateriale:
I august vil tilmeldte klasser få tilsendt et læringsmateriale. For at understøtte en fri og åben tilgang til udstillingen og workshoppen, er materialet til brug på klassen efter workshoppen.

OBS:
Aktiviteten er forbeholdt skoleklasser med billetreservation. En klasse per workshop.

Arrangør: Steen Koerner Studio og H.C. Andersen Festivals
Støttet af: Nordea-fonden, Knud Højgaards Fond, Toyota Fonden

Alle tider er vejledende. Ændringer kan forekomme inden der åbnes for billetreservation.