DM i Impro Comedy - Semifinale 1

HCA Comedy Festival byder på 6 forrygende morsomme aftener med landskendte og lokale komikere.

DM i Impro Comedy - Semifinale 1

Kulturmaskinen - Magasinet

Farvergården 19, 5000 Odense C

21/8, 18:00-20:00

Billet : Fra 100 kr.

Hvilke komikere kan få en sal af mennesker til at grine mest, uden at havde planlagt hvad man skal sige? Det spørgsmål vil blive besvaret til dette års Danmarksmesterskab i Impro Comedy. Genren kender vi bedst fra TV-underholdningsprogrammer som ’Rundt på Gulvet’ og ’Hatten Rundt’ og i år stiller 10 grupper fra hele Danmark op i den nervepirrende comedy-konkurrence, der vil vise en bred vifte af Danmarks nye comedy-, revy- og skuespils talenter. Der er garanteret overraskende oneliners, karakterer og scener når DM I Impro Comedy inviterer til latterbrølende shows med spændende og unikt indhold!

Ved DM i Impro Comedys første semifinale skal de forsvarende Danmarksmestre fra 2018 ’UHA’ op imod to kvalificerede grupper, der forud for denne semifinale har vundet en kvartfinale i foråret.
’UHA’ har siden deres sejr sidste år gjort sig bemærket i hele landet. De har blandt andet optrådt på spillestedet Bremen og Comedy Zoo i København samt medvirket i Brian Mørk Show. ’UHA’ er også kategoriseret som favoritter, da de har en hjemmebanefordel, da gruppen kommer fra Fyn og flere gange har optrådt på Magasinet. I semifinalen skal de dog ikke føle sig for sikre, da publikum skal stemme på aftenens to sjoveste grupper, men kun én går videre til finalen!

Entré:
100 kr.

Arrangør: ImproVisions og Studenterhus Odense
Medarrangør: H.C. Andersen Festivals

Alle tider er vejledende.