DKs bedste digtarrangement del 1 - Per Vers med band

Nyt koncept i Spoken Word Festival, hvor dygtige ordkunstnere dyster.

Spoken Word Festival og Kunstner-Kolonien præsenterer det nye koncept Danmarks Bedste Digtarrangement, en dyst mellem dygtige ordkunstnere, efterfulgt af en koncert med Per Vers og hans band.

De 32 dygtigste lyrikere i Danmark dyster om at blive udvalgt til at få sit bedste digt i Danmarks Bedste Digtsamling. Arrangementet er delt ud over fire dele, hvor der kommer otte ordkunstnere til hver del, som vil dyste om at få netop deres digt med i samlingen. Det er med glæde og spænding, at vi kan invitere dig til første arrangement. Helt eksklusivt vil Per Vers med band sætte punktum for arrangementet med et brag af en koncert. Sidst de besøgte Studenterhuset, var det en fest!

Vi garanterer en sommeraften med poesi i luften og livemusik i pausen, men vi garanterer også nervepirrende spænding. Det er nemlig dig som publikum, der bestemmer, hvem af de deltagende digtere der skal gå videre. Du får også alle otte digte på skrift, så du kan se, hvordan de vil se ud i en digtsamling. Da det kun bliver fire ud af otte digte, som bliver udgivet, vil du få et unikt skriftligt eksemplar af de resterende værker. Danmarks Bedste Digtsamling vil være tilgængelig at forkøbe på selve aftenen og endda til en lavere pris end efter udgivelsen.

Så har du lyst til at sætte dit præg på en formidabel digtsamling og samtidig fyldes med poetisk sommerstemning, så kom og vær med til første del af Danmarks Bedste Digtarrangement.

Pris:
Forsalg: 80 kr.
Dør: 90 kr.
Partoutbillet til del 1-4: 205 kr.

Arrangør: Kunstner-Kolonien
Støttet af: Odense Musikudvalg

Alle tider er vejledende

Kan også opleves i Studenterhus Odense - Cafeen, Brandts-området:

Fredag, 25. august kl. 18:30