Byens børn på eventyr i Kongens Have

I dag var Kongens Have fyldt med havfruer, prinser og prinsesser, da der var kæmpe børnefest med musik og teater under temaet ’Den lille Havfrue’.

19. June 2018

Christel Bæksted

Der var stor begejstring blandt børnene til det humoristiske show baseret på eventyret, hvor der dukkede hele to havfruer op – og så rundede selveste ’Citybois’ af med et brag

Af Christel Bæksted

Børnene startede festen med et stort optog gennem gaderne, mens de sang sange fra ’Den lille Havfrue’. Der var havfruehaler, tinsoldater, kroner og prinsessekjoler i alle mulige farver, og da showet gik i gang i Kongens Have, var de mange børn som tryllebundet.

’H. C. Andersen’ læste eventyret højt, som lod sig udvikle til en humoristisk version ført an af stomp- og performancegruppen, Heartbeat, som også spillede fede rytmer og musik på spande og flasker med mere. Dertil dukkede der hele to havfruer op, som sang smukke duetter for børnene.

Også krabben ’Sebastian’ kom og sang en super sjov version af ’Havet er skønt’. Hele vejen gennem showet boblede sæbebobler ud over scenen og børnene, som var med på at lave ’bølger’, synge med og danse derud af.

Efter showet gav ’Citybois’ koncert til stor jubel for børnene, hvor de største fans stod oppe foran med skilte og bannere. Alt i alt en super formiddag i eventyrenes tegn.