Kom i praktik hos H.C. Andersen Festivals

- og få masser af brændstof til dit CV!

 

Hvert år tilbyder H.C. Andersen Festivals et antal praktikforløb for studerende indenfor blandt andet events, oplevelser, service, markedsføring og kommunikation. Mangler du en praktikplads, i forbindelse med dit uddannelsesforløb, kan du herunder se hvilke ledige praktikmuligheder, der i øjeblikket er i festivalsekretariatet.

Dit forløb

Vi tager imod praktikanter hele året rundt, så længe vi kan indgå et udbytterigt praktikforløb som er til gavn for begge parter. Vores primære forløb er dog enten med opstart fra januar/februar eller maj, men vi er altid åbne overfor at tage en dialog, hvis du kan byde ind med noget særligt - på andre tider af året.

Kommer du praktik hos os fra januar/februar, vil dette typisk løbe frem til maj. Starter du derimod op i maj, vil dette forløb være fra medio maj til medio september. Af hensyn til afslutning af eksaminer vil maj og juni være på deltid, hvorefter juli og august er på fuldtid. September er primært afsat til oprydning, evaluering og afrunding, hvorefter der vil være tid til arbejde med din opgave (hvis dette er en del af din uddannelse).

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at vide mere? Så er du altid velkommen til at kontakte os på praktik@hcafestivals.dk eller tlf. 22 96 82 20. Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger og gemmer alle CV'er og ansøgninger i op til seks måneder. 

Se aktuelle praktikopslag nedenfor. Vi opdaterer løbende.